Morgado, Algarve

Följ med Vreta Kloster GK till Portugal!

18 – 25 mars, 2023

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Morgado

36 hål i orörd natur!

Morgado Golf Resort ligger en bit upp från kusten 10 km från Portimao som är en stad i västra delen av Algarve i södra Portugal. Här bor man bra i en lugn miljö med bra möjligheter till att få se kusten, närliggande byar och städer samt bergskedjan Serra de Monchique.

Golfbanan Morgado är belägen vid sidan om systerbanan Álamos. Huvuddragen på golfbanan karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Morgado är en mästerskapsbana mitt i landsbygdens lugn belägen mellan Monchiquebergen och kuststaden Portimão.

Banan öppnades för spel 2003. Morgado är en park- och hedbana med generösa fairways i ett ganska öppet landskap. Layouten är omväxlande och hålen kantras av oliv- och Johannesbrödsträd. Morgado Golf har par 73 och är en av de längsta banorna i regionen. Klubbhuset erbjuder en fantastisk panoramautsikt över banan och den omgivande naturen.

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Avstånd flygplatsFaro Airport, 70 km
Avstånd golfbana0 m
Närmaste stadPortimao, 11 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 16.495:-

Flygresa Stockholm - Faro t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Morgado Golf Hotel
Halvpension (frukost och 6 middagar)
5 greenfees på Morgados banor
Uppbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 3195:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon20.5℃

Morgado Golf Club

Morgado GC är den bana som Portuguese Open spelas på 2018, det är en park- och hedbana med breda och inbjudande fairways i ett böljande Algarve landskap. Banan har stora greener som allt som oftast vaktas av bunkrar. Den ser lättspelad ut vid första anblicken men har sina svårigheter då det är en av de längsta banorna i Algarve från backtee, par 73.

Alamo GC är den andra banan på anläggningen och är något kortare men lika naturskön och skall defintivt inte klassas som enklare. Fairways är smalare och den kantas av lite mer träd än på Morgado, par 71.

Morgado har en mycket bra range som man använder från bägge håll samt ett bra närspelsområde.

Fakta

Antal hål 18 +18
Bankaraktär Lätt kuperad parkbana
Banfakta Morgado, Par 73
Alamos, Par 71
Drivingrange Ja, utslag från matta och gräs.
Bandesign European Golf Design

Morgado Golf Hotel

Morgado Golf Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med modernt inredda rum, alla med balkong och utsikt över golfbanan Morgado. Frukost och middag serveras i hotellets restaurang och lunchen intar man i det intilliggande klubbhuset, hotellet har två pooler. Morgado ligger uppe i bergen efter Alvor och Portimao, ett naturskönt område ca 1,5 mil från byarna vid kusten.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeUtmed det första hålet på Morgadobanan.
Rum60. Alla rum med AC, safe, minibar och terrass.
FaciliteterUtomhuspooler, restaurang, bar mm.
WifiTrådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.