Smådalarö Gård Hotell & Spa

Boka en vistelse på Smådalarö Gård under sommarsäsongen 2024. Den unika skärgårdsmiljön gör att Smådalarö Gård inte går att jämföra med någon annan golfanläggning i Sverige. Vid sidan av golfen så är detta en unik året-runt-destination belägen i hjärtat av Stockholms skärgård där avkoppling på spa och matupplevelser står i fokus. En kombination som garanterat sätter guldkant på er vistelse!

Åker man bara 50 minuter från centrala Stockholm så kommer man till ett av Sveriges största spahotell i unik skärgårdsmiljö med anor från tidigt 1800-tal. Det första man möter när man närmar sig Smådalarö Gård är den charmiga 9-hålsbanan. Det är inte vilken 9-hålsbana som helst då den varit värd till Svenska proffstouren inte mindre än 8 gånger. Det är en fullängdsbana som är vackert utlagd på godsets gamla ängar i skärgårdsmiljö. Den har sina utmaningar och passar såväl låg- som höghandicapparen. Genom att använda olika utslagsplatser på första och andra 9-håls rundan så får ett och samma hål en helt annan karaktär. Efter dagens golf så kan man med fördel njuta av den härliga skärgårdsmiljön på terrassen utanför klubbhuset. Åker man på en golfweekend så kan man passa på att även spela någon av de närbelägna golfbanorna i Haninge men man ska framförallt njuta. Här finns även padel, tennis och vattensporter för den som önskar en aktiv vistelse med mer än bara golf.

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård

Fastighetsmäklare brukar alltid betona läget och med egen gästbrygga och badbastur vid havet så kan läget inte vara mycket bättre. Men det handlar inte bara om läget för här har man lyckats med konststycket att skapa en helhet av en blandning av gammalt och nytt. Den moderna och genuina utbyggnaden med spa, gym, hotellrum, reception och hotellets hjärta – Bloms Bar smälter in miljön och är en härlig kontrast till den ursprungliga 1800-talsgården. Brasseri & Bränneri är huvudrestaurangen och här serveras mat från morgon till kväll. Inspiration har man hämtat från havet och skogen och mycket är närproducerat. Vill man äta gott men lite enklare så kan man njuta i inbjudande Bloms Bar med tillhörande terrass med utsikt över Hemviken.

Räcker det inte med golf, mat och spa så finns det även ett välutrustat gym, både tennis och padel – på Smådalarö Gård så har man allt samlat på gångavstånd.

Fakta, Smådalarö Gård

Standard 4-stjärnigt hotell
Antal rum 110 hotellrum inkl. Kapten Bloms Svit
Konferens 12 event- och möteslokaler
Mat och dryck Två restauranger och två barer
Spa 2000 kvm spa, ute och inne
5 behandlingsrum och 1 gruppbehandlingsrum
Övrigt 120 kvm gym
2 padelbanor och 1 tennisbana
9-håls golfbana
gästhamn

Frågor?

Om ni har frågor angående anläggningen, vänligen kontakta Smådalarö Gård:

Telefon: 08-501 551 00
E-post: info@smadalarogard.se
Hemsida: www.smadalarogard.se