Scandinavian Invitation

– Tävla med Golf Plaisir!

Var med och gissa vinnaren i Scandinavian Invitation så har du chansen att vinna fina priser!

I den här tävlingen gäller det att vara först med att gissa vinnaren och det slutgiltiga vinnarresultatet. Du kan vänta tills sista putten slås, men då är chansen stor att någon annan gissat rätt före dig.

Lycka till!

 


 

Priser

Första pris i tävlingen är ett vinnarkit från Golf Plaisir. Vinnarkittet innehåller bland annat pikétröja, keps och golfbollar.

Om tävlingen

Alla som är över 18 år kan delta i tävlingen. Anställda på Golf Plaisir eller Out Of Bounds samt deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.

Hantering av personuppgifter

När du är med i vår tävling samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. Golf Plaisir strävar alltid efter att erbjuda den perfekta golfresan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. På så vis kan Golf Plaisir ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen. Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Golf Plaisir sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?

Läs mer på https://golfplaisir.se/internetpolicy/personuppgiftspolicy

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna på 08-519 303 00 eller maila på info@golfplaisir.se