Varbergs GK

12 september

Välkomna till Varbergs GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Söndagen den 12 september.

Startavgift

580 kr/lag + eventuell tävlingsgreenfee om du ej är medlem på aktuell bana. Vi har på flertalet av våra tävlingsbanor förhandlat fram en specialgreenfee för de som ställer upp i Golf Plaisir Resetouren.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

Meloneras Golf, Gran Canaria

Detta är utan tvekan ett av vårt absolut mest populära golfresmål på Kanarieöarna. Det är tusentals golfare som väljer att tillbringa en vecka under vinterhalvåret i värmen på Gran Canaria. Meloneras Golf verkar passa alla typer av spelare och de sista 9 hålen har en fantastisk utsikt ut över havet. 5-stjärniga Hotel Baobab ligger på perfekt gångavstånd till stranden och alla restauranger och barer.

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 heldagsgreenfee

Läs mer om Meloneras Golf

Mer om Varbergs GK

De stora och händelserika green¬ ytorna balanseras upp med un¬derfundiga taktiska klurigheter från tee. Designgreppet fungerar som bäst när hålens vinklar tving¬ ar oss att lirka upp strategiska frågetecken. Landskapets hed¬ och ängspar¬tier kommer främst till sin rätt när svingelruffen får omgärda hålen. Rent visuellt pratar inte banan med stora bokstäver, vilket ligger i linje med de klassiska hedbanor¬nas mer lågmälda framtoning.

 

Till klubbens hemsida