Kristianstads GK

19 maj

Välkomna till Kristianstads GK och deltävlingen av Golf Plaisir Resetouren 2024. Vi hoppas att ni ska få en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Det vinnande paret går vidare till Resetourens Sverigefinal som spelas den 29-30 september på HaningeStrand och Smådalarö Gård Hotell & Spa. Från Sverigefinalen går fyra par vidare till vår Grand Final som kommer att spelas på underbara Costa Navarino i mars 2025.

Speldatum

Söndagen den 13 maj.

Startavgift

590 kr/lag  + tävlingsgreenfee om du inte är medlem i Kristianstad GK.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till Sverigefinalen på HaningeStrand och Smådalarö Gård Hotell & Spa 29-30 september, med möjlighet att kvalificera sig för Grand Final på Costa Navarino i Grekland. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Håltävlingar

På våra håltävlingar kan man vinna hotellövernattningar, tidningsprenumerationer, presentkort, mm.

Att vara med på håltävlingarna är valfritt och kostar 95 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa för en person till Costa Navarino i Grekland. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway. Det tävlas om ett HIO-pris, om det är flera som gör HIO under tävlingssäsongen koras vinnaren via utslagsfråga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mer om Sverigefinalen, 29-30 september

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Välkommen till Sverigefinalen av Golf Plaisir Resetouren 2024. De lyckliga som kvalificerar sig till Sverigefinalen kommer att få en mycket angenäm upplevelse. Finalen spelas på mycket trevliga HaningeStrand GK. Tävlingen kryddas med boende på det tjusiga Smådalarö Gård Hotell & Spa och här ser vi fram emot en trevlig middag tillsammans med deltagarna.

I Sverigefinalen ingår följande:

 • Del i dubbelrum på Smådalarö Gård Hotell & Spa
 • Välkomstdrink
 • Frukost och 3-rätters middag
 • Spa
 • Greenfee tävlingsdagen på HaningeStrand
 • Tillgång till Smådalarös 9-hålsbana

Läs mer om Smådalarö Gård Hotell & Spa

Mer om vår Grand Final

Costa Navarino, Grekland

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina fyra sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning! På Costa Navarino andas allting kvalitet. Valet av plats, hotellkedjor, banskötsel av Troon Golf, golfbanedesign av Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr och José-Maria Olazábal är alla genomtänkta val för att kunna hålla högsta kvalitet.

I finalresan ingår följande:

 • 7 nätter i dubbelrum på Westin Costa Navarino
 • Halvpension
 • 5 st 27-hålsgreenfee på Costa Navarino
 • Flyg
 • Flygplatstransfer

Läs mer om Costa Navarino