Påskresor med Golf Plaisir

Påskresor

Påsken närmar sig med stormsteg och det är högtid att boka påskresan! Golf Plaisir har ett brett utbud av resor med avresa kring påsk, smygstarta säsongen och fina slipa på golfspelet och passa på att fylla på D-vitamin förrådet. Med vår ortspersonal på plats kan du koncentrera dig på golfen och njuta av livet. På de flesta av våra resmål ingår obegränsad greenfee och givetvis garanterade starttider.

Spanien, Alicante

La Finca Golf Resort

Det finns ett antal högklassiga golfresorter kring Alicante, men det är få av dessa som ger en sådan optimal golfupplevelse som La Finca Golf Resort. Här erbjuds ett modernt designhotell alldeles invid en golfbana av toppklass i en underbart avkopplande och rogivande miljö – allt detta i underbart väder, året runt.

Fr. 17.995 KR

Spanien, Alicante

La Sella

Hjälten och tillika Ryder Cup-kaptenen José-María Olazabal gjorde inte bara mirakel med det europeiska laget i Chicago under den klassiska bataljen 2012. Han har också skapat ett antal riktigt fina golfbanor. En av dessa är 27-hålsanläggningen La Sella Golf Course norr om Alicante.

Fr. 18.995 KR

Spanien, Malaga

La Cala

I hjärtat av Costa del Sol, beläget mellan Fuengirola och Marbella ligger La Cala Golf Resort. En fulländad golfresort med hela tre 18-hålsbanor och ett utmärkt golfhotell beläget invid klubbhuset. La Cala Golf Resort är det självklara valet för dig som önskar den optimala golfresan med boende vid golfbanan och hela tre golfbanor till ditt förfogande!

Fr. 15.995 KR

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort är beläget i mycket populära Vilamoura på soldränkta Algarvekusten. Här erbjuds en perfekt golfresort med mycket bra boende direkt vid en härligt grönskande 27-hålsbana i lugn och avkopplande miljö.

Spanien, Malaga

Villa Padierna, Atalaya Park

Costa del Sol är för många också synonymt med ”Costa del Golf” och här ligger banorna som på ett pärlband. Mitt på kusten finner vi mysiga Marbella, exklusiva Puerto Banus, klassiska Atalaya och storklubben Villa Padierna.

Fr. 16.995 KR

Spanien, Malaga

Fairplay Resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Resort Golf & Spa, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.

Fr. 16.995 KR

Spanien, Costa de la Luz

Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt paradis för golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri har du havet och stranden bokstavligen utanför dörren då hotellet ligger direkt på den långa sandstranden och du har bara några steg till 36 underbara hål parkgolf tvärs över gatan.