Montado

Följ med Katrineholm GK till Portugal!

2 – 9 april, 2023

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Montado

Prisvärd brukar betyda en del trista kompromisser - men inte här. Den totala harmonin på banan skulle nog egentligen ha varit värt pengarna bara den, men här finns också en ovanligt glad och skön service.

Strax sydost om Lissabon, bara runt 45 minuter från flygplatsen, ligger Golf do Montado. Här i områdena kring den charmiga fiskebyn Setúbal karaktäriseras landskapet av gamla knotiga korkekar och vinrankor, något som också satt sin prägel på golfanläggningen som erbjuder en magnifik upplevelse i denna fantastiska miljö. Golf do Montado är ett mycket prisvärt alternativ för dig som söker en avkopplande golfresa med fantastisk golf och familjär stämning. För den som mot förmodan kan slita sig från golfbanan finns det mycket annat. Lissabon ligger endast omkring 30 minuter bort. Varför inte ta en båttur på floden Tejo med möjlighet att se delfiner eller kanske en vinprovning på någon av de vingårdar som finns i området. Montado har mycket att erbjuda!

Fakta

Golfvärd Nej
Golf Academy Nej
Banor i närområdet 7
Avstånd flygplats Lissabon Airport 60 km
Närmaste stad Lissabon 50 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 15.495:-

Flygresa Stockholm - Lissabon t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer
7 nätter i dubbelrum på Montado Golf Hotel****
Halvpension (frukost & 6 middagar, varav 1 middag på restaurang i Setúbal, transferkostnad 10€/pers betalas på plats)
5 greenfees på Montado
Uppbokad träning inkl. bollar
Golfvagnar

Enkelrumstillägg 2295:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon26.1℃

Montado Golf Club

Montados golfbana är otroligt vacker och harmonisk. Den byggdes redan 1992, genomgick en omfattande renovering för några år sedan och är nu en av de mest omtalade banorna runt Lissabon. Layouten är väl anpassad till de praktfulla omgivningarna och skapar ett lugn som är svåröverträffat. Konditionen är mycket bra, framför allt de moderna greenområdena är fantastiska med bunkerområden formade likt fyrklöver. Montado är en mycket behaglig bana, inte för svår men heller inte för lätt. Liksom många andra parkbanor ger den utrymme för smärre misstag, men det gäller att hålla tungan rätt i munnen på flera hål, bland annat artonde, ett par 3-hål som spelas mot en ö-green. En mycket spännande avslutning på en härlig golfbana. Träningsområdena är bra, det finns en stor drivingrange med tillhörande greenområden och snart kommer ytterligare ett träningsområde att vara klart utmed hål nummer 1 – perfekt för träningsläger med andra ord!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 5508 4716
HCP-gräns 54

Montado Golf Hotel

Montado Golf Hotel invigdes så sent som i maj 2009 och är ett 4-stjärnigt hotell i modern design. Det är ljust och fräscht, rent och snyggt. Rummen vetter ut mot golfbanan och de vackra greenområdena på hål 9 och 18. Rummen är förhållandevis stora och är smakfullt inredda utan att vara överdrivet utsmyckade. Ett stort plus är att alla rum har balkong eller terrass. Centrerat i hotellbyggnaden finns restaurangen och baren. Detta är hotellets hjärta och samlingspunkt där man samlas efter sin golfrunda och avnjuter en öl eller kanske ett glas vin till humana priser och blickar ut mot sina spelkamrater som njuter av sin golf ute på banan. Det är en skön avkopplande atmosfär på Golf Hotel Montado, servicen är utmärkt, det är alltid nära till ett leende och här är alla välkomna.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Direkt på golfbanan
Rum 93 st. Alla rum med Ac, safe, minibar, hårtork m.m.
Faciliteter Inomhuspool, litet spa, restaurang, bar m.m.
Wifi På hotellet finns trådlöst internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.