Al Zorah

Följ med Bollnäs GK till Race2Dubai!

21 – 28 november, 2019

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Al Zorah

golfbana med unikt läge

Al Zorah är ett av de senaste tillskotten av toppbanor i Förenade Arabemiraten. Här har den tidigare storspelaren Jack Nicklaus verkligen skapat något alldeles unikt. Ajman, det minsta Emiratet, tar nu upp kampen om Dubais golfare då det bara är 20 minuter från flygplatsen och 30 minuter till downtown Dubai.

Al Zorah ligger i det närmaste perfekt för en avkopplande golfsemester. Det är skönt att ha storstadsmetropolen Dubai på en halvtimmes avstånd och bo direkt vid stranden utan att betala en förmögenhet. Radisson Blu Ajman toppar tripadvisor i Ajman och är ett mysigt hotell med bra service. Al Zorah Golf är också ett av de senaste tillskotten av toppbanor i Förenade Arabemiraten och golfbanor designade av Jack Nicklaus brukar inte göra någon golfare besviken. Som ni märker är Al Zorah med sitt unika läge, fina ständer och fantastiska golfbana ett komplett och bra alternativ till storebror Dubai.

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Banor i närområdet1
Avstånd flygplatsDubai International Airport, 36 km
Avstånd golfbana12 minuter, transport ingår på fast tid.
Närmaste stadAjman 0 km, Dubai 48 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.
PassreglerVid resor till Förenade Arabemiraten måste passet vara giltigt i minst 6 månader efter det att man lämnat landet. Provisoriskt pass accepteras inte för inresa till Förenade Arabemiraten.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 15.995:-

Flygresa Arlanda - Dubai t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Radisson Blu Ajman
Halvpension (frukost & 6 middagar)
5 st heldagsgreenfees på Al Zorah
Del i golfbil
Uppbokad träning inkl. bollar
Transfer hotell - golfbana t/r varje speldag
Transfer till Race to Dubai

Enkelrumstillägg 3695:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon24.4℃

Al Zorah Golf Club

Jack Nicklaus skapelse Al Zorah är något extra för alla typer av golfare. I konkurrens med alla andra exklusiva och påkostade golfbanor i regionen står den sig bra och rankas som en av toppbanorna. Golfbanan ligger i anslutning till ett mangroveträsk där tidvattnet ömsom fyller på med vatten eller torrlägger området. Det är fascinerande att se när tidvattnet sakta sipprar fram och fyller på banans vattenhinder. Från klubbhuset åker man över en träbro genom delar av mangroveträsket och har möjlighet att se både flamingos och andra fåglar som livnär sig där.

Golfbanan är snyggt designad och har en öppen layout utan att det känns som att man spelar på ett fält. Greenerna är snabba, jämna, delvis ondulerade och vaktas av strategiskt utlagda bunkrar med kritvit sand. Flera tees är häftigt uppbyggda öar ute i vattnet och har blivit ett signum för banan. Utslagen för hål 7 och 9 sammanstrålar och där ligger tees som ett pärlband av öar på rad åt båda hållen. Detta är snyggt och ger en tydlig karaktär till banan och dessutom är 7:an kanske ett av de häftigare hålen på hela banan. En superb golfbana som denna bör även ha ett väl tilltaget träningsområde och det har Al Zorah. På rangen är bollarna prydligt upplagda pyramider.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Ökenbana
Banfakta Par 72 6524 5935 5525 4808
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från gräs.
Bandesign Jack Nicklaus
Golfbil Golfbilar ingår för de som önskar. Det är även tillåtet att gå banan och då ingår golfvagnar.

Radisson Blu Ajman

Radisson Blu Ajman har 148 rum. Det finns två restauranger samt ett café. Vägg i vägg med entrén ligger McGettigans som är en pubkedja i UAE med mycket bra priser. Radisson Blu Ajman toppar tripadvisor i Ajman och är ett mysigt hotell med bra service. Hotellet ligger i ett business distrikt och hotellet har en beachshuttle som går till stranden. Man har även en buss som går till Dubai mall 14.00 och tillbaka 19.00.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeI Ajmans affärsdistrikt
Rum134. Alla rum med AC, safe, minibar mm.
FaciliteterUtomhuspool, spa, restauranger, barer mm.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

The Dubai Mall & The Dubai Fountain

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.