Lagos, Algarve

Följ med Baerum GK till Algarve!

12 – 19 mars, 2022

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Lagos

Toppgolf på härliga Algarvekusten!

Palmares är en av pärlorna på Algarve kusten, 45 minuters transfer från Faro flygplats ligger Lagos som är en pittoresk liten hamnstad utmed kusten och är en attraktion i sig själv med alla dess små barer och bra fiskrestauranger.

Lagos var för övrigt 2012 tripadvisor’s #1 holiday destination i världen! Golfbanan är även den mycket trevlig, 27 hål designade av Robert Trent Jones Jr och ståtar med bl a 7 år i rad som Portugals bästa bana och ligger 26 på Europa top 100 listan över golfbanor. Alla tre slingorna kommer tillbaka till klubbhuset som har en vidunderlig utsikt över havet.

Tivoli Lagos är ett mycket bra hotell som ingår i Tivoli kedjan, hotellet har gångavstånd till restauranger och shopping. Det ligger strategiskt i hjärtat av trevliga Lagos. Tivoli Lagos är ett 4-stjärnigt hotell med spafaciliteter och har en innergård med pool. Det finns även en uppvärmd inomhuspool samt jacuzzi.
Hotellet är nyrenoverat för att skapa en atmosfär som är typisk för Algarve. Samtliga rum på Tivoli har luftkonditionering, balkong, eget badrum med hårtork, satellit-TV. Hotellet har även ett gym.

Vi äter samtliga måltider i hotellets bufférestaurang. Tivoli Lagos har tre restauranger, två ligger på hotellet och en på Duna Beach Club.

Spafaciliteter på hotellet inkluderar turkiskt bad, massagerum, ångbastu samt behandlingar mot kostnad.

Runt Lagos finns det mycket att uppleva bl a Ponta de Bandeira och Santo António-kyrkan i centrala Lagos som man med lätthet promenerar till. Ett annat populärt utflyktsmål är Ponta da Piedades grottor som ligger 1,5 km söder om Lagos och dit måste man ta en kort båttur.

Fakta

GolfvärdNej
Avstånd hotell-golf6,1 km
Avstånd flygplats91 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 17.995:-

Flygresa Oslo - Faro t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer
7 nätter i dubbelrum på Tivoli Lagos
Halvpension (frukost & 6 middagar) Öl/vin/vatten ingår till maten
5 greenfees på Palmares
Transfer t/r golfbanan på bestämda tider, varje speldag
Uppbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 2695:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon25.6℃

Palmares Golf

Palmares Golf, 27 hål av ren njutning, öppnade officiellt sina tre niohålsslingor – ”Alvor”, ”Lagos” och ”Praia” i juni 2011. Det är ingen överdrift att säga att denna Robert Trent Jones Jr skapelse har rykte om sig att vara en av de allra bästa i Algarve och för den delen i hela Portugal. Detta tack vare sitt fantastiska läge, designen och en superb finish. Variationen är total då slingorna är helt olika i sin karaktär. Alla tre slingor börjar och slutar i närheten av klubbhuset så det är lätt att gå bara nio hål eller kanske 27 hål om man vill det. Det är en del långa transporter mellan hålen, så golfbil kan vara att föredra. Från klubbhuset bjuds man på en enastående vy över delar av banan, havet och den lilla kuststaden Alvor. Robert Trent Jones Jr deltog personligen vid invigningen och sade att banan klart översteg hans förväntningar. ”Det är vackert oavsett hur du ser på det – och med tre slingor att välja på, du kommer aldrig bli uttråkad”!

Alvor Course

En i huvudsak parkbana med väl uppvuxna träd och fantastiska vyer över floden Alvors mynning ut i havet. Nivåskillnader förekommer då banan är byggd på ett område med kullar och dalar. Hål 6 och 7 ger en hint om vad som komma skall på Praia Course, som är mer av linkskaraktär, innan de avslutande hålen återgår till parkbanekaraktär.

Lagos Course

En blandning av park och links där parkdelen är början och slutet på slingan. Här stöter du på de enda två vattenhinder som finns på anläggningen. Slutet på slingan går uppför mot klubbhuset och många hål bjuder på magiska havsvyer.

Praia Course

Som namnet antyder, en ”seasidebana”. Dessa hål ligger så nära havet man kan komma och är kantade av sanddyner, högt gräs och ackompanjerade av ljudet från havet. Få andra banor i Algarve erbjuder en chans att komma så nära havet med golfklubborna, om du inte har för vana att ta dem med dig när du badar!

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Park, Links, Seaside
Banfakta Alvor, Par 36,  3352 3115 2868 2536
Lagos, Par 36,  3164 2957 2791 2446
Praia, Par 36,  2969 2723 2542 2242
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Robert Trent Jones Jr

Tivoli Lagos

Tivoli Lagos är ett 4-stjärnigt hotell med spafaciliteter och har allt man behöver för en trevlig vistelse, hotellet som är nyrenoverat har en innergård med pool. Det finns även en uppvärmd inomhuspool samt jacuzzi. Rummen är nyrenoverade och man har försökt att skapa en typisk Algarveatmosfär i renoveringen. Alla rum på Tivoli Lagos har balkong, luftkonditionering, badrum med hårtork, TV samt minibar. I spaavdelningen finns turkiskt bad, massagerum, ångbastu & gym, behandlingar finns att få mot kostnad.
Närheten till stadskärnan i Alvor är ca 15 minuters promenad och där finns ett stort urval av affärer, barer & restauranger.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.