Golf Plaisir är den trygga golfresan

Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen och därför betalar vi alltid tillbaka dina pengar inom 14 dagar om din resa skulle ställas in. Vi har dessutom lagt till en öppet köp möjlighet och har en mängd andra fördelar, så att du och alla andra som reser med oss ska känna er helt trygga med att planera, boka och resa även 2021.

Golf Plaisirs trygghetspaket

 

  • Öppet köp på höstens alla resor fram till 15 juni och öppet köp till vinterns alla resor fram till 1 september.
  • Tryggheten genom vår egen golfvärd på nästan alla våra golfresmål.
  • Vi följer UD’s direktiv vid reseavrådan och återbetalar i pengar, inte i form av presentkort eller bonuspoäng.
  • Inför och under resan erbjuder vi jourservice genom vår jourtelefon.
  • Nästan 30 års erfarenhet av att arrangera golfresor runt hela världen.
  • Service och assistans från oss kring eventuellt Covid-19 test.

Öppet köp på hösten och vinterns resor.

Vi på Golf Plaisir vill att du ska kunna se fram emot och njuta av din golfresa precis som vanligt. Det är viktigt att du inte känner någon oro för att din resa ska bli av eller att du ska känna dig ekonomiskt tvingad att åka på något som du inte är bekväm med.

För att underlätta och ge ett incitament till att boka höstens golfresa så har vi infört fri avbokning fram till 15 juni. När det gällre vinterns golfresor har vi öppet köp till den 1 september. Vid avbokning så återbetalas anmälningsavgiften för höstens bokade golfresa.

Läs mer om öppet köp

 

Golf Plaisir – det trygga valet

Att resa ska vara roligt, enkelt, spontant och säkert. Ofta är det först när det dyker upp problem som man verkligen får se vad ens golfresearrangör verkligen går för. Det räcker inte med en snygg hemsida när krisen är ett faktum. Det är många som det senaste året fått kämpa med att få tillbaka pengar från både researrangörer, flygbolag och hotell eller annat boende. Det är i situationer som denna det blir viktigt att man valt rätt golfresearrangör som följer lagar, har erfarenheten och de ekonomiska musklerna.

Läs gärna mina argument för att välja tryggheten hos Golf Plaisir innan du bokar din kommande golfresa.

Läs mer om det trygga valet