Därför är Golf Plaisir det trygga valet av golfresearrangör.

Att resa ska vara roligt, enkelt, spontant och säkert. Ofta är det först när det dyker upp problem som man verkligen får se vad ens golfresearrangör verkligen går för.

Det räcker inte med en snygg hemsida när krisen är ett faktum. Det är många som det senaste året fått kämpa med att få tillbaka pengar från både researrangörer, flygbolag och hotell eller annat boende. Det är i situationer som denna det blir viktigt att man valt rätt golfresearrangör som följer lagar, har erfarenheten och de ekonomiska musklerna.

Läs gärna mina argument för att välja tryggheten hos Golf Plaisir innan du bokar din kommande golfresa.

30 års erfarenhet och kunden i centrum

Sedan premiärresan 1992 så är Coronapandemin inte den första krisen som vi har hanterat. Vi har varit med om allt från flygkonkurser, strejker, naturkatastrofer, askmoln och vår erfarenhet är att alltid i första hand värna om kunden. Under våren, när coronapandemin började få fäste i Europa, ställdes mängder av flighter in med kort varsel och många resenärer blev strandsatta. Vi tvekade då aldrig att chartra ett eget plan för att på ett tryggt och säkert sätt ta hem våra resenärer som befann sig ute på våra destinationer.

Vi följer alltid lagar och rekommendationer

Vi sätter en ära i att alltid följa Paketreselagen, UDs rekommendationer och Allmänna Reklamationsnämndens beslut till punkt och pricka. Det blev tydligt i våra kunders plånböcker när massor av resor behövde avbokas förra året. Vi betalade tillbaka i pengar – inte i form presentkort eller ”poäng” – så fort det var praktiskt möjligt, och det tänker vi fortsätta med.

Störst i Norden och starka ägare är en trygghet

Golfresebranschen präglas av ett antal mindre aktörer och det är många som brinner för golfen och vill arrangera golfresor. Golf Plaisir sticker ut från mängden då vi omsatte nära 300 miljoner 2019 och är särklassigt störst i Norden. Vår storlek är en trygghet i sig då vi på ett helt annat sätt kan ta oss ann både små och stora problem som uppstår i världen. Vi, tillsammans med Apollo, Novair, Lime Travel och Xtravel, tillhör även sedan ett par år tillbaka REWE Group som är en av Tysklands största livsmedelsföretag och är finansiellt mycket stabila vilket gör att vi på Golf Plaisir på ett helt annat sätt alltid kan hålla vad vi lovar.

Golfvärd på plats och nära kontakt med våra golfresmål

Vi har egna golfvärdar på nästan alla våra golfresmål och de är givetvis en trygghet för våra gäster. Vare sig det gäller en pandemi, stukad fot eller att ändra en starttid. Vår erfarenhet och även att vi arbetar långsiktigt med alla våra golfanläggningar utomlands gör att vi skapat ett stort och nära nätverk på alla våra golfresmål. Därför får vi alltid tidig och korrekt information om händelser som kan påverka din resa och din vistelse. Information som vi alltid gör vårt yttersta för att agera på och förmedla vidare till dig. Inför och under resan erbjuder vi jourservice genom vår jourtelefon.

Varmt välkommen att planera och boka din semester tillsammans med oss på Golf Plaisir, det trygga valet av golfresearrangör.

 

Med bästa hälsningar,

Peter Browall
VD, Golf Plaisir