Troia

Följ med Lagans GK till Portugal!

1 – 8 april, 2023

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Troia

Avkopplande, naturskönt med spännande golf

Naturskönt är det minsta man kan säga om Troia! Beläget på en halvö, format av Atlanten och floden Sado är detta en unik och avkopplande golfdestination som vi rekommenderar alla att besöka någon gång i livet.

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser sanddynerna sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de mest populära golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina. Dessutom är det lite varmare och mer sol här då de omkringliggande bergen skyddar Troia från regn och kalla vindar.

Från Troia så ser man hamnstaden Setubal på andra sidan viken, vilken är den närmaste storstaden, bara en 15 minuters båtfärd bort. Man tar med fördel katamaranen över bukten och hamnar mitt i Setubal där det finns ett stort utbud av restauranger, barer och affärer. Om man färdas med bil så går bilfärjan ca 5 minuter bort från hotell strax efter golfklubben.

Fakta

Golfvärd Nej
Golf Academy Nej
Banor i närområdet 7
Avstånd flygplats Lissabon Airport 70 km med färja över till Troia. Om transfern går via bron så är transfertiden ca 1 timme och 50 minuter. Färjans tidtabell avgör vilket sätt ni kommer över till Troia på.
Närmaste stad Lissabon, 60 km med färja från Troia.
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 15.995:-

Flyg Köpenhamn - Lissabon t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer
7 nätter i dubbelrum på Aqualuz Lagoa Hotel
7 frukost & 6 middagar (3 på hotellet, 2 i Marinan & 1 i Setubal, öl/vin ingår till maten men ej i Setubal)
5 greenfees (4 x Troia & 1 x Pinherinho)
Träning med Dennis Englund inkl. bollar
Transfer t/r golfbanorna

Enkelrumstillägg 2995:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon12.8℃

Troia Golf Club

Troias golfbana är designad av den amerikanske legenden Robert Trent Jones Sr. Här har han skapat en spektakulär skogs- och seasidebana som är en av de mest fascinerande golfutmaningarna i Portugal.  I tidningen Golf Worlds ranking av Europas bästa banor brukar Troia ligga högt upp, runt 20 plats. Greenerna är relativt små med naturligt formade bunkrar som vaktar greenen medan fairways är relativt smala och omringade av sanddyner och tallar.  De första nio hålen har flera vackra seasidehål och Trent Jones har aldrig saknat superlativ för det jobb som han gjorde med Troia som öppnades redan 1980. Hans favorit är hål 3 som även är med på hans 18 främsta favorithål bland alla han skapat.

Det som kännetecknar en bra golfbana finner man här på Troia då den är ett verkligt test för låghandicapparen från backtee men faktiskt även en riktig njutning för de mer blygsamma spelarna då den är förhållandevis kort jämfört med många av de andra banorna runt om i världen.  Klubbhuset är nybyggt i rustik stil och har en rad av förstklassiga faciliteter som proshop, bar, och restaurang med en stor veranda mot greenen på hål 18. Dessutom finns det en utmärkt drivingrange, två puttinggreener och ett övningsområde med två hål designade för närspelsträning.

Fakta

Bankaraktär Skogs-/seasidebana
Banfakta Par 72, 6320 5831 4872
Drivingrange Utslag från matta och gräs
HCP-gräns 54
Banarkitekt Robert Trent Jones Sr.
Transport Transport till och från golfbana går på fasta tider enligt schema som meddelas på plats. Önskar man åka andra tider för att till exempel utnyttja heldagsgreenfee sker denna transport på egen bekostnad.

Aqualuz Suite Hotel

Boendet på Troia är bra,  Aqualuz Suite Hotel ligger nere i hamnen och nära fantastiska Meia Beach. Hotellet erbjuder boende i tre separata torn, Rio, Lagoa & Mar, med totalt 301 mycket fräscha rum som betecknas som Studios eller Suites. Här finns förstås både restaurang och bar. Troia är en egen liten resort längst ut på en halvö, helt unikt i sitt slag – här finns även ett kasino för dig som vill prova lyckan. Från marinan kan man även ta en kort färjetur över floden till Setubal som erbjuder ytterligare restaurangalternativ och även shopping, en utflykt dit är en härlig upplevelse och har man tur kan man även se delfiner simma kring färjan, unikt var ordet för Troia!

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Nära strand och marina. Ca 1 km från golfbanan, transport ingår.
Rum 301 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork mm.
Faciliteter Inomhuspool, litet spa, restaurang, bar mm.
Wifi På hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Troia Golf Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.