Golf Academy

Bli en bättre golfare!

Vill du bli en bättre golfare? Titta efter Golf Academy. Vi erbjuder både grupplektioner och individuellt anpassade lektioner till golfare på alla nivåer. Ska du börja resan ner från hcp 54, söker du stabiliteten runt 25, eller siktar du mot singelhandicap – vi hjälper dig

Är du nöjd med din golf eller känner du dig osäker redan när du står på första tee? Hur är det med slice, hook och längden på slaget? Nu har du möjlighet att avhjälpa denna oro och stärka ditt självförtroende, genom utbildning i vår Golf Academy. Utbildningen är anpassad både för dig som spelat några år och givetvis till dig som ännu inte riktigt fått grepp om svingens olika moment. Vår strävan är att under trivsamma former ta dig till en ny nivå i golfens värld. Våra instruktörer håller hög kvalitet och erbjuder dig både grupplektioner och individuellt anpassade lektionsupplägg. Syftet med vår Golf Academy är att du ska kunna skräddarsy din personliga utbildning.

Golf Academy måste förhandsbokas för att kunna garanteras, men betalas på plats på resmålet. Under perioder då vi inte har några anmälningar till Golf Academy före avresa, kan Golf Academy ställas in och vår pro flyttas till annat resmål.

 

Fr. 17.995 KR

Grekland, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina två sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning!

Fr. 12.995 KR

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

Fr. 12.995 KR

Spanien, Alicante

Villaitana

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.

Prislista Golf Academy

Grundpaket

Basutbildning, grunder.
Antal elever: 4-7. Minimum 4 personer.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 50 €/person.

Närspel

Klubbval, teknik, taktik, längdkänsla.
Antal elever: 4-7. Minimum 4 personer.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 50 €/person.

Golf Academy

Banträning

Spellektion och strategi på banan.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timmar.
Pris: 1 person: 100 € , 2 personer: 120 €.

Teknik / Privatlektion

Anpassad individuell träning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/55 minuter.
Pris: Individuell prissättning