Golf Academy

Bli en bättre golfare!

Vill du bli en bättre golfare? Titta efter Golf Academy. Vi erbjuder både grupplektioner och individuellt anpassade lektioner till golfare på alla nivåer. Ska du börja resan ner från hcp 54, söker du stabiliteten runt 25, eller siktar du mot singelhandicap – vi hjälper dig

Är du nöjd med din golf eller känner du dig osäker redan när du står på första tee? Hur är det med slice, hook och längden på slaget? Nu har du möjlighet att avhjälpa denna oro och stärka ditt självförtroende, genom utbildning i vår Golf Academy. Utbildningen är anpassad både för dig som spelat några år och givetvis till dig som ännu inte riktigt fått grepp om svingens olika moment. Vår strävan är att under trivsamma former ta dig till en ny nivå i golfens värld. Våra instruktörer håller hög kvalitet och erbjuder dig både grupplektioner och individuellt anpassade lektionsupplägg. Syftet med vår Golf Academy är att du ska kunna skräddarsy din personliga utbildning.

Golf Academy måste förhandsbokas för att kunna garanteras, men betalas på plats på resmålet. Under perioder då vi inte har några anmälningar till Golf Academy före avresa, kan Golf Academy ställas in och vår pro flyttas till annat resmål.

 

Fr. 12.495 KR

Spanien, Malaga

Almerimar

Almerimar har funnits med på skandinaviska golfares semesterkarta i över 30 år. Spaniens bästa klimat och den avkopplande atmosfären har lockat tusentals golfare på jakt efter den optimala golfdestinationen.

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är nu 10 år sedan och nu kommer den uppgradering som vi väntat på med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.

Prislista Golf Academy

Grundpaket

Basutbildning, grunder.
Antal elever: 4-7. Minimum 4 personer.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 50 €/person.

Närspel

Klubbval, teknik, taktik, längdkänsla.
Antal elever: 4-7. Minimum 4 personer.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 50 €/person.

Golf Academy

Banträning

Spellektion och strategi på banan.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timmar.
Pris: 1 person: 100 € , 2 personer: 120 €.

Teknik / Privatlektion

Anpassad individuell träning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/55 minuter.
Pris: Individuell prissättning