Robinson Club
Quinta da Ria

Quinta da Ria

36 hål utmed Medelhavet!

Robinson Club Quinta da Ria är en fullfjädrad golfresort med härligt läge vid havet utanför staden Tavira i östra Algarve. Här finns ett fräscht fyrstjärnigt golfhotell med allt man kan önska sig för en perfekt golfsemester.

Fakta

Golfvärd Nej
Golf Plaisir Academy Nej
Avstånd golfbana 0 m
Avstånd flygplats Faro Airport, 48 km

Vad ingår i resan?

Flygresa Stockholm - Faro t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Robinson Club Quinta da Ria
All-Inclusive by Robinson 7 frukostar, 6 middagar samt fri dryck (vissa begränsningar på sortimentet)
5 greenfees på Quinta da Ria och Quinta da Cima
Träning inkl. bollar

Frivilliga tillägg
Enkelrumstillägg: 2.495:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon13℃

Quinta da Ria

Båda banorna på Quinta da Ria håller förstklassig standard och anses vara några av de allra bästa banorna i hela Portugal. Klubbhuset ligger väl centrerat mellan de två 18-hålsslingorna, bara en kort promenad från hotellet, och sammantaget är det två banor du inte tröttnar på i första taget.

Quinta da Ria

Quinta da Ria anses vara den något lättare av de två, med väl tilltagna fairways, och inte så förödande greenområden. Från flera av hålen har du däremot en helt makalös utsikt över havet och naturreservatet Rio Formosa med dess mäktiga sanddyner.

Quinta de Cima

Systerbanan, tillika mästerskapsbanan, Quinta de Cima erbjuder inte riktigt samma utsikt. Det är en mer teknisk och utmanande bana och kan trots sina breda fairways vara en hårdare nöt att knäcka, även för singel-handicapare. Strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder påbjuder spel med precision.

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Quinta da Ria, par 72, 5975 5839 5507 5319 4953
Quinta de Cima, par 72, 6586 6147 5595 5552 5032
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunker, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
Bandesign Rocky Roquemore

Robinson Club

Robinson Club är ett utmärkt golfhotell där du från hotellrestaurangens terrass har en härlig utsikt över delar av banan och hotellets poolområde. Här finns även inomhuspool, gym och ett litet Spa. Service är ett nyckelord på Quinta da Ria, här finns personalen alltid tillhands och hjälper till med ett leende. Rummen ligger i separata byggnader i parkområdet som omger hotellet och inom promenadavstånd (ca 1 km) finns den fina sandstranden. På Robinson Club ingår Al inclusive by Robinson, vilket innebär att det ingår dryck till alla måltider samt snacks på eftermiddagarna och sena kvällen, och med tanke på vad som serveras är Quinta da Ria en otroligt prisvärd destination.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 45 minuter från Faro flygplats, inte långt från spanska gränsen
Rum 285 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, kylskåp, WiFi, balkong/terrass
Faciliteter Restaurang, bar, inomhus- & utomhuspool, spa, gym, tennis, beachbar, hyrcyklar
Wifi På hotellet finns trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Robinson Club Quinta da Ria

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.