Sommartips 2024

För många golfspelare är det en av säsongens höjdpunkter att sticka iväg på en minisemester med golf någonstans i Sverige eller våra grannländer. Oavsett om det är med kompisgänget eller med nära och kära. Vi har några tips som vi gärna delar med oss av.

Sankt Jörgen Park, Göteborg

Missa inte en vistelse på Sankt Jörgen Park i sommar och missa inte heller utlottningen av ett golfpaket för två. Maila till gp24@sjpr.se och ange gp24 i ämnesraden. Det finns ett fåtal golfanläggningar med boende som sticker ut i Sverige och Sankt Jörgen Park är en av dessa. Här har man tänkt på varenda liten detalj för att din vistelse ska bli så bekväm att du bara kan koncentrera dig på att njuta.

 

Läs mer om Sankt Jörgen Park

Smådalarö Gård Hotell & Spa, Stockholm

Den unika skärgårdsmiljön gör att Smådalarö Gård inte går att jämföra med någon annan golfanläggning i Sverige. Vid sidan av golfen så är detta en unik året-runt-destination belägen i hjärtat av Stockholms skärgård där avkoppling på spa och matupplevelser står i fokus. En kombination som garanterat sätter guldkant på er vistelse!

 

Läs mer om Smådalarö Gård

Pärnu Bay Golf Links, Estland

Ta den korta resan över Östersjön med färja eller flyg och spela den otroligt vackra och utmärkta golfbanan i den fina staden Pärnu dit lokalbefolkningen vallfärdar under sommaren! Även om Pärnu Bay Links är en exceptionellt bra och även internationellt erkänd golfbana så är Pärnu främst känt som Estlands sommarhuvudstad. Pärnu ligger en timme och 40 minuter söder om Estlands riktiga huvudstad Tallinn. I Pärnu hittar man de milslånga fina sandstränderna och spa-anläggningarna som gjorde Pärnu till ett populärt resmål för svenskar redan under 1930-talet.

 

Läs mer om Pärnu Bay