Sankt Jörgen Park

Missa inte en vistelse på Sankt Jörgen Park i sommar. Det finns ett fåtal golfanläggningar med boende som sticker ut i Sverige och Sankt Jörgen Park är en av dessa. Här har man tänkt på varenda liten detalj för att din vistelse ska bli så bekväm att du bara kan koncentrera dig på att njuta.

Ska man på en minigolfsemester så ställer man minst lika höga krav på boendet som på golfupplevelsen.

På Sankt Jörgen Park Golf Club är allt nära, det är bara en kvart in till centrala Göteborg och var du än är på golfbanan så är det mindre än en kvarts promenad till hotellet och klubbhuset. Även avståndet mellan green och tee är sällan över 25 meter och inte helt oväntat så ligger range och puttinggreenen bara några meter från klubbhuset och första tee. Det är en spännande och omväxlande golfbana som bjuder på både utmaningar och fantastiska vyer. Sankt Jörgen Park är känt för att alltid hålla toppskick och här singelklipper man även greenerna för att uppnå bästa resultat. Det finns en del vattenhinder på golfbanan som ger en extra dimension till spelet men är även en garant för att golfbanan är grön och frodig även under de torraste somrarna.

Sankt Jörgen Park är verkligen en golfresort och boendet är både bekvämt och rummen är omsorgsfullt designade. Hotellet är 4-stjärnigt och när man upplever helheten, den höga servicenivån och allt som erbjuds på plats, känner man sig sannerligen väl omhändertagen. Det finns pool både ute -och inomhus och man kan njuta av härliga spabehandlingar efter en härlig golfrunda. Missa inte heller att göra Sankt Jörgen Parks prisbelönta sparitual eller att hänga vid utomhusområdet Poolside, som sannerligen är ett sommarparadis.

Maten är central på Sankt Jörgen Park och det finns totalt fyra restauranger att välja mellan. För finsmakare och livsnjutare så har a la carte restaurangen Inez & Ernst en meny baserat på närproducerat och en hel del som skördas i den egna trädgården. Det går givetvis även att få en vällagad hamburgare om man beställer från Bula Bars bistromeny. Vi vågar garantera att här blir man både mätt och belåten.

På Sankt Jörgen Park är det givetvis fri parkering med laddstolpar och bagförvaring för era golfklubbor. Om ni undrade så finns det även gym, biograf och två padelbanor. Det finns helt enkelt perfekta förutsättningar för en helt fantastiskt härlig och bekväm vistelse!

Fakta, Sankt Jörgen Park

Golfbana 18 hål, par 72
Träningsfaciliteter Drivingrange, puttinggreen och träningsområde
Standard 4-stjärnigt hotell
Antal rum 82 rum och 15 konferenslokaler
Mat och dryck Fyra restauranger och två barer
Faciliteter Gym, spa, pool och padel

 

Läs mer om Sankt Jörgen Park här

 

Kontakt

Om ni har frågor angående Sankt Jörgen Park, vänligen kontakta:

Telefon: 031-348 40 40
E-post: privatbokning@sanktjorgenpark.se