Trelleborgs GK

30 maj

Välkomna till Trelleborgs GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Söndagen den 30 maj.

Startavgift

580 kr/lag + eventuell tävlingsgreenfee om du ej är medlem på aktuell bana. Vi har på flertalet av våra tävlingsbanor förhandlat fram en specialgreenfee för de som ställer upp i Golf Plaisir Resetouren.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

Nuevo Portil, Costa de la Luz

Välkommen till ljusets kust eller Costa de la Luz som denna kuststräcka mellan Gibraltar och den portugisiskagränsen heter. På Nuevo Portil är det lite extra allt då vi har obegränsad greenfee på golfbanan och även Semi-All Inclusive på hotellet. Vad är nu Semi-All Inclusive? Det betyder att förutom frukost och middagen så ingår drycker under eftermiddagar och kvällar mellan 17.00 – 23.00, såväl i baren som i matsalen. Kan det bli så mycket bättre?

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Semi All-Inclusive
  • 6 heldagsgreenfee

Läs mer om Nuevo Portil

Mer om Trelleborgs GK

På Stavstensudde strax väster om Trelleborg kan Trelleborgs Golfklubb erbjuda en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls seasidebana med tydlig linkskaraktär. För precis som en riktig sådan smälter Trelleborgsbanan in i naturen och visar respekt för alla dess invånare – från stora fågelflockar till sällsynta orkidéer. Banområdet ger genom sina rara växter och sitt delvis unika fågelliv en stark naturupplevelse. Från samtliga hål är havet synligt och det är en fantastisk vy med horisonten i fjärran och båtarna som seglar ut och in i Trelleborgs Hamn.

 

Till klubbens hemsida