Saltsjöbadens GK

18 september

Välkomna till Saltsjöbadens GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Lördagen den 18 september.

Startavgift

580 kr/lag + 600 kr tävlingsgreenfee/person om du ej är medlem i Saltsjöbadens GK.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

Buenavista Golf, Teneriffa

Seve Ballesteros var en av världens bästa och mest spektakulära golfspelare. Han är arkitekten bakom Buenavista Golf och resultatet är verkligen spektakulärt och bra design. Det är många som har denna bana som sin favorit. Men vad är en bra bana utan ett kompletterande boende. På Buenavista så ligger det 5-sjärniga hotellet med utsikt över golfbanan och den mäktiga Atlanten.

 

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 heldagsgreenfee

Läs mer om Buenavista Golf

Mer om Saltsjöbadens GK

Saltsjöbadens Golfklubb är en modern golfklubb med anrik historia. Hos oss svingades de första klubborna redan år 1929. Sedan dess är vår strävan att vara en attraktiv golfklubb för alla kategorier av människor, med välskötta banor, god service och som främjar golfen som idrott.

Det är med stolthet vi 80 år efter starten fick ta emot utmärkelsen Årets Golfklubb av Stockholms golfförbund. Men den största stoltheten har vi i våra många nöjda medlemmar och gäster, våra utmanande banor i vacker skogsmiljö och våra hängivna medarbetare.

 

Till klubbens hemsida