Nyheter hos Golf Plaisir

Våra nya resmål

Varje år släpper Golf Plaisir ett antal nya, spännande golfresmål. Vår blandning av olika destinationer gör att de allra flesta hittar favoritresmålet hos oss. Det är dessutom en trygghet att veta att Golf Plaisir på samtliga resmål har en golfvärd på plats. Golfvärden möter upp på flygplatsen och arrangerar tävlingar, utflykter och ser till att ni får en så bekymmersfri golfsemester som möjligt.

Fr. 14.995 KR

Spanien, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger en dryg timme norr om Alicante mellan de pittoreska kuststäderna Denia och Gandia. För den matintresserade är regionen känd för sina Guide Michelin-restauranger och klimatet är för oss golfare perfekt mer eller mindre året runt. Summerar man Oliva Nova Golf som golfresmål, är det mycket på plussidan och svårt att hitta något på minussidan.

Fr. 19.495 KR

Spanien, Teneriffa

Barcelo Tenerife

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.

Dominikanska Republiken, Punta Cana

Bavaro Golf

De milslånga kritvita sandstränder är verkligen fantastiska och golfbanorna ligger på rad som ett pärlband i turistparadiset Punta Cana. Det är en av de absolut populäraste badorterna i Karibien och har mycket av det som man förknippar med en drömsemester till Karibiens övärld. Här finns palmerna, värmen, stränderna, paraplydrinkarna, lyxhotellen och givetvis golfbanorna.

Fr. 15.495 KR

Grekland, Kreta

Hersonissos

Greklands största ö är den sydligast belägna och den mest populära bland de hundratusentals turister som årligen besöker den grekiska övärlden. Här ligger även en komplett och utsökt golfanläggning, Crete Golf Resort, med en härlig golfbana med fantastiska vyer och ett mycket läckert golfhotell direkt vid banan!

Fr. 15.495 KR

Spanien, Costa de la Luz

Costa Ballena

Strålande sol, glittrande hav och hela 27 härliga golfhål - visst låter det underbart? Costa Ballena, beläget utmed sandstranden på den spanska atlantkusten strax söder om soliga Sevilla är ett perfekt golfresmål för den som älskar semestergolf av hög klass!

Fr. 16.995 KR

Spanien, Costa de la Luz

Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt paradis för golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri har du havet och stranden bokstavligen utanför dörren då hotellet ligger direkt på den långa sandstranden och du har bara några steg till 36 underbara hål parkgolf tvärs över gatan.

Fr. 13.495 KR

Tunisien, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf utanför Hammamet är inte bara en golfbana, utan en komplett golfanläggning med 45 hål och generösa träningsområden. Hjärtat i anläggningen är klubbhuset, härifrån har man inte många meter till första tee, rangen eller restaurangens uteservering.

Fr. 16.495 KR

Cypern, Norra Cypern

Korineum

Korineum Golf på Norra Cypern lockar med golf av högsta klass men även vidsträckta sandstränder med turkosblått hav. Cypern har dessutom kanske det solsäkraste klimatet i Medelhavet. Den höga medeltemperaturen ger en extra lång golfsäsong med värme tidigt på våren och långt in på hösten.

Fr. 29.995 KR

Sydafrika, Kapstaden

Stellenbosch

En golfresa till Sydafrika är något utöver det vanliga och det är ofta högt upp på önskelistor om resor. Många av de som åker till Sydafrika för första gången väljer att åka till området runt Kapstaden. Det finns gott om golfbanor men även vingårdar och fantastisk natur.

Fr. 43.495 KR

Sydafrika, Kapstaden

Stellenbosch med Safari

Golfare förknippar vanligtvis Sydafrika med fantastiska golfbanor, men för många är det även mycket annat som lockar och en viktig komponent är safari. Har man inte tidigare varit på safari så blir det givetvis ytterligare en dimension på de upplevelser som man kommer hem med från en resa till Kapstaden.