Nyheter hos Golf Plaisir

Våra nya resmål

Varje år släpper Golf Plaisir ett antal nya, spännande golfresmål. Vår blandning av olika destinationer gör att de allra flesta hittar favoritresmålet hos oss. Det är dessutom en trygghet att veta att Golf Plaisir på samtliga resmål har en golfvärd på plats. Golfvärden möter upp på flygplatsen och arrangerar tävlingar, utflykter och ser till att ni får en så bekymmersfri golfsemester som möjligt.

Fr. 36.995 KR

Mauritius, Södra Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset!

Fr. 17.995 KR

Italien, Apulien

Acaya

Utforska den förtrollande golfen vid Acaya Golf i södra Italien, där det behagliga klimatet möter historiska omgivningar. Upptäck inte bara fantastisk golf, utan även Apuliens matkultur och kulturella skatter, allt inom bekvämt avstånd från hotellet.

Fr. 16.495 KR

Spanien, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger en dryg timme norr om Alicante mellan de pittoreska kuststäderna Denia och Gandia. För den matintresserade är regionen känd för sina Guide Michelin-restauranger och klimatet är för oss golfare perfekt mer eller mindre året runt. Summerar man Oliva Nova Golf som golfresmål, är det mycket på plussidan och svårt att hitta något på minussidan.

Fr. 17.495 KR

Grekland, Kreta

Crete Golf

Greklands största ö är den sydligast belägna och den mest populära bland de hundratusentals turister som årligen besöker den grekiska övärlden. Här ligger även en komplett och utsökt golfanläggning, Crete Golf Resort, med en härlig golfbana med fantastiska vyer och ett mycket läckert golfhotell direkt vid banan!

Fr. 16.495 KR

Cypern, Norra Cypern

Korineum

Korineum Golf på Norra Cypern lockar med golf av högsta klass men även vidsträckta sandstränder med turkosblått hav. Cypern har dessutom kanske det solsäkraste klimatet i Medelhavet. Den höga medeltemperaturen ger en extra lång golfsäsong med värme tidigt på våren och långt in på hösten.