Familjen Hedblom

Med sin gedigna kunskap och härliga stil är familjen Hedblom en av Sveriges absolut mest populära golffamiljer. Nu kan även du åka på en golfresa tillsammans med Madde, Peter och Kasper. Denna trio kommer under en vecka drilla sina elever både på rangen och på golfbanan. Madde och Kasper kommer att husera på träningsområdet och Peter kommer att ha huvudansvaret för träningen ute på golfbanan.
 
Under resan kommer tränarna precis som vanligt, bjuda på sig själva och skapa en familjär atmosfär. Det blir en mängd gemensamma middagar där många historier och skratt utlovas. Vi inför även några nya begrepp som ”dagens familjemedlem” och den som vinner avslutningstävlingen blir ”adopterad” av familjen Hedblom och får en golfdag på Gävle Golfklubb nästa säsong.

Mer om familjemedlemmarna

 

Superstart 2018

Peter Hedblom

Peter Hedblom är född i Gävle, där han och systern Marlene under pappa Olles ledning skolades in i golfen. Han blev proffs som 18-åring och spelade mer än 20 säsonger på Europatouren, där han knep tre segrar. Den senaste på Gleneagles i Skottland 2009. För ett antal år sedan lades tävlingskarriären åt sidan och numera möter ni honom istället som expertkommentator på Viasat Golf. Hans lektionspass på golfbanan kommer att vara en riktig ögonöppnare, där du får ta del av unika insikter om hur golf ska spelas allra bäst.

 

 

Superstart 2018

Marlene Hedblom

Marlene Hedblom har spelat professionellt i 15 år på Europatouren och LPGA. Efter två vinster och ett antal topp tio-placeringar kände hon sig klar med spelandet och tog i stället sikte på en tränarkarriär. Idag jobbar hon som tränare på Fågelbro G&CC utanför Stockholm och har många års erfarenhet av att leda golfskolor, inte minst under Superstart, som under många år har arrangerats av Svensk Golf och Golf Plaisir. Marlenes engagemang, erfarenhet och energi smittar av sig och kommer att göra dig till en bättre golfare.

 

 

Kasper Hedblom

Peters son Kasper har spelat i landslaget men förstod tidigt att han var mer intresserad av att lära ut golfrörelsen. Sin unga ålder till trots har han en gedigen erfarenhet av spelet. Han har turnerat runt med sin pappa och faster så han har sett både dam- och herrgolf innanför tävlingsrepen. Han har även tillbringat sommaren med sin farfar som varit en av Europas främsta golftränare.
Han är i dag en otroligt populär tränare på Gävle golfklubb.

 

 


 

PORTUGAL, LISSABON

Följ med familjen Hedblom till Camporeal!

14 – 21 oktober eller 21 – 28 oktober, 2023

Några mil norr om Lissabon strax utanför det lilla samhället Torres Vedras ligger den utmärkta golfresorten Camporeal. Här erbjuds ett fantastiskt boende och en mycket trevlig och varierande golfbana direkt i anslutning till hotellet i ett mycket vackert och böljande landskap.

 

Läs om familjen Hedbloms resa till Camporeal

FÖRENADE ARABEMIRATEN, ABU DHABI

Följ med familjen Hedblom till Abu Dhabi!

5 – 12 februari, 2024

Westin Abu Dhabi är det perfekta resmålet för den kräsne golfaren som vill ha garanterad värme och högsta kvalitet till ett vettigt pris. De båda toppbanorna Abu Dhabi Golf Club och Saadiyat Beach kommer inte att göra någon besviken.

 

Läs om familjen Hedbloms resa till Abu Dhabi

Buenavista Golf

BUENAVISTA, TENERIFFA

Följ med familjen Hedblom till Buenavista!

16 – 23 mars eller 23 – 30 mars, 2024

Buenavista är Golf Plaisirs smultronställe på Teneriffa. Det är en unik golfbana långt bort från massturism, stress och jäkt på en plats där ön är som vackrast.

 

Läs om familjen Hedbloms resa till Buenavista