Tävla och vinn med Golf Plaisir!

Varje år skickar Golf Plaisir mängder med golfsugna gäster till Kanarieöarna. Det i särklass populäraste resmålet är Meloneras på Gran Canaria, dit många av besökarna gärna återvänder år efter år. Svara på tre enkla frågor så har du chansen att vinna en alldeles egen upplevelse i form av en golfresa till Meloneras med boende på lyxhotellet Lopesan Villa del Conde.

Till tävlingenFörsta pris

Första pris i tävlingen är en ordinarie paketresa under en vecka till Meloneras på Gran Canaria. Vinstresan inkluderar: flygresa t/r, 7 nätter i dubbelrum på Lopesan Villa del Conde, halvpension, 5 heldagsgreenfee på Meloneras Golf, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro. Resan skall nyttjas under Golf Plaisirs ordinarie säsong, dock ej under jul-, nyårs- eller påskveckan. Värdet på golfresan är från 16.495 kr.

Om tävlingen

Tävlingen pågår till och med den 31 oktober 2020. Alla som är över 18 år kan delta i tävlingen. Anställda på Golf Plaisir eller Out Of Bounds samt deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.
Varje deltagare kan endast vara med i tävlingen en gång. Om fler än en deltagare lyckas pricka in rätt svar kommer tävlingen avgöras med ytterligare utslagsfrågor.

Hantering av personuppgifter

När du är med i vår tävling samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. Golf Plaisir strävar alltid efter att erbjuda den perfekta golfresan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig.På så vis kan Golf Plaisir ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen. Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Golf Plaisir sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?

Läs mer om vår personuppgiftspolicy

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna på 08-519 303 00 eller maila på info@golfplaisir.se