Indoor Golf Group

– störst i Sverige på golfspel inomhus

Utvecklingen när det gäller kvaliteten på simulatorgolf inomhus har gått snabbt. En förbättrad upplevelse har gjort att antalet inomhushallar där man kan förlänga säsongen inomhus ökat markant. Indoor Golf Group har med sina 19 anläggningar och 126 Trackman-simulatorer varit en stark bidragande orsak till denna snabba utveckling.

När vi på Golf Plaisir började titta på hur vi skulle arbeta med denna delvis nya marknad så kändes det naturligt att Sveriges största golfresearrangör även skulle samarbeta med Sveriges största aktör når det gäller inomhusgolf. Det tog inte lång tid att inleda ett samarbete där båda parter har fokus på att både Golf Plaisirs och Indoor Golf Groups kunder ska vara de som får ut mest av detta samarbete. Ett bra samarbete ska växa fram och fördjupas över tid och vi har inför denna första vintersäsong främst tittat på ett fåtal aktiviteter. Vårt motto har varit bättre med ett fåtal bra aktiviteter än en uppsjö av kampanjer.

KAMPANJ

Två fria timmar på Indoor Golf när du bokar en golfresa med Golf Plaisir

Du som bokar en golfresa med Golf Plaisir får just nu två timmars kostnadsfritt spel hos vår samarbetspartner Indoor Golf Group.

För att nyttja erbjudandet ska du uppge kampanjkod Indoor22 när du bokar din golfresa. När du har bokat din golfresa ska du också registrera dig hos Indoor Golf Group för att få tillgång till dina speltimmar. Mer information om detta hittar du på din faktura.

Kampanjen gäller fram till den 30 november och gäller två timmar per resebokning.

Lissabon_Praia-del-rey_golf

HOLE IN ONE-TÄVLING

Vinn en resa till Praia D’El Rey i Portugal

Detta är en tävling som pågår under nästan hela vintersäsongen. För att kunna gå till final krävs det att du dels gör en hole-in-one på någon av Indoor Golfs anläggningar samt att du har registrerat dig i vårt tävlingsformulär för HIO-tävlingen.

Finalen går av stapeln 1 april och det är inget aprilskämt utan på fullaste allvar. Alla som gjort HIO kommer att delta med start klockan 10.00 där vi korar en vinnare.

Gör din anmälan här

Indoor Golf

INDOOR GOLF GROUP

Var hittar jag min närmaste Indoor Golf-anläggning?

Det finns 19 Indoor Golf Group-anläggningar från Malmö i söder till Östersund i norr. Det finns flera ställen att träna golf inomhus om du bor i någon av Sveriges storstäder Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom finns Indoor Golf Group i många av Sveriges mellanstora städer såsom Västerås, Borås, Kalmar, Örebro, Linköping, Norrköping, Uppsala, Karlstad, Helsingborg och Halmstad.

Gå in på Indoor Golf Groups hemsida och hitta vilken center som ligger närmast dig.

Till Indoor Golfs hemsida

TÄVLING

Golf Plaisir Costa Navarino Indoor Trophy

Vinn en resa till prisbelönta Costa Navarino i Grekland. Välkommen att spela årets största inomhusevent där alla spelar samtidigt under exakt samma förutsättningar. Tävlingen spelas som en  partävling och spelformen är greensome.

Datum: 3 december på valfri Indoor Golf-anläggning
Plats: Valfri Indoor Golf-anläggning
Tid: kl. 11:00

Gör din anmälan här