Bjud in dina golfvänner till en golfresa

Vill du ordna en golfresa för dig och dina golfkompisar, men känner att du inte orkar dra hela lasset och agera reseledare? Lugn, vi har mer än 25 års erfarenhet av golfresor och ”reseledande”, så vi vet vad som fungerar. I slutet på detta nyhetsbrev ger vi dig tre tips som gör det enkelt att bjuda in kompisarna till en golfresa. Men först, vart vill ni åka?

Tre enkla steg

1. Vart ska ni åka?

Välj var du vill åka och skicka en inbjudan till de du vill resa med. Ovan har vi presenterat några golfdestinationer där ni som grupp får det extra bra. Du kan kopiera bilden direkt till din inbjudan, så blir den snygg (högerklicka bilden och välj Copy). Sedan bifogar du länken som går till vår hemsida, så de som vill kan läsa mer om destinationen (högerklicka röda rutan och välj Copy). Innan du skickar inbjudan, kontrollera på ”Boka resa” på vår hemsida att det finns tillräckligt med platser de datum du föreslår.

2. Vilka kan och vill följa med?

Chatgrupper och Excel listor med deltagare kan vara svåra att hålla reda på. Doodle är ett verktyg där du enkelt skriver in alla alternativ, vart du vill åka och alla de avresedatum som passar dig. Sedan skickar du med ”omröstningslänken” med ditt inbjudningsmail ovan. Bilden ovan visar hur det ser ut när ni går in och svarar/röstar.

3. Boka resan!

Ge dina vänner en liten tid att svara, men dröj inte för länge. När ni hittat det datum och den resa som passar de flesta bäst, skickar du ut det som förslag och ber alla gå in och boka direkt på ”Boka resa” på golfplaisir.se. Eftersom alla får då en vecka på sig att bekräfta sin bokning med en första delbetalning, kan ni under den tiden stämma av att resan verkligen blir av såsom du tänkt dig. Till sist, ring oss och meddela att ni är en grupp, så vi kan förberedda starttider mm för er.

När ni reser med Golf Plaisir blir ni alltid hämtade vid flygplatsen, har förbokade starttider och gemensamma måltider. Ni bor på 4-5 stjärniga hotell med frukosten inkluderad och oftast spa, gym, pool, tennis och andra aktiviteter på plats. Vi har alltid golfvärd på plats som hjälper till med allt praktiskt. Och om ni vill kan golfvärden även hjälpa till med era tävlingar, t ex vara starter, domare och prisutdelare. Allt för att ni ska trivas och kunna få en riktigt skön golfresa tillsammans.


6-12 personer med låg- eller medelhandicap

Thracian Cliffs eller Westin Abu Dhabi

Det här är bland de häftigaste, mest utmanande och välskötta golfbanor man kan spela. Fantastiska klubbhus och trevliga sällskapsutrymmen på hotellen, för eftersnack och samkväm. För att garantera bra golfväder föreslår vi Westin Abu Dhabi på vintern och Thracian Cliffs på vår och höst.

Läs mer om Thracian Cliffs

Läs mer om Westin Abu Dhabi


Liten grupp med medel- eller högt handicap

Son Antem eller La Sella

Bra, roliga och inte alltför svåra golfbanor. 5-stjärnigt boende med pooler, spa mm för skön avkoppling. Vackra omgivningar med intressanta utflykter, restauranger och shopping i närheten.

Läs mer om Son Antem

Läs mer om La Sella

 

 


Fler än 10, blandade åldrar och handicap

Mazagan eller Novo Sancti Petri

Mycket bra golfbanor och träningsmöjligheter som lätt sväljer större grupper. Heldagsgreenfee och förbokade starttider. Perfekta anläggningar för ”allt och alla på en plats, utan transfers”. Många bekvämligheter, inklusive service av vår golfvärd.

Läs mer om Mazagan

Läs mer om Novo Sancti Petri