El Rompido

El Rompido

Long Stay vid ljusets kust

I den västra delen av Andalusien, bara 30 minuter från den portugisiska gränsen, ligger denna härliga 36-hålsanläggning – El Rompido. Spela och njut av banorna och den orörda naturen.

Strax sydost om portugisiska gränsen ligger underbara El Rompido. Här på Costa de la Luz, ”Ljusets kust”, är tempot lägre, omgivningarna inte så exploaterade och pärlan El Rompido väntar på dig. El Rompido är överlägset ett av de bästa alternativen för dig som vill ha mycket golf i en skön miljö och dessutom njuta av god mat och dryck. Resorten har kontinuerligt har gjort stora investeringar för att säkerställa en mycket god kvailtet för hotell, lägenheter och golfbanor.

El Rompido är ett utmärkt alternativ för Long Stay. Man bor i mycket fräscha lägenheter i direkt anslutning till El Rompido Golf Club som ståtar med 36 hål av bästa klass. Här har vi öronmärkta starttider varje dag till våra resenärer, men naturligtvis kan man även boka sina egna tider på plats i mån av plats. Det går i praktiken att spela golf varje dag om så önskas, för den som orkar!

 

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej
Avstånd golfbana 0
Avstånd flygplats Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 19.995:-

28 nätter i lägenhet
obegränsad greenfee med start efter 12.00
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon24℃

El Rompido Golf

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Campo Norte, Par 72 6111 5947 5591 5153 4765
Campo Sur, Par 72 6168 5963 5681 5397 4951
HCP-gräns 54
Drivingrange 2 st, utslag från matta och gräs.
Bandesign Alvaro Arana

Precise Resort El Rompido The Club

Lägenheterna är väl anpassade för både en kortare och längre vistelse med full möblering, köksutrustning, TV, A/C m.m. Alla lägenheter har även balkong eller terass. Paketet innefattar självhushåll för bästa flexibilitet för våra resenärer, och inom kort gångavstånd finns tillgång till tvättstuga, mataffär och restauranger – bekvämt och väldigt uppskattat.

Naturligtvis, i traditionell Golf Plaisir-anda, erbjuds även service av vår egen personal på plats under hela säsongen. Det är alltid tryggt och bekvämt att ha någon att vända sig till vid behov, speciellt under en längre vistelse. Vår egen svensktalande personal kommer erbjuda utflykter och andra trevliga företeelser under vistelsen på El Rompido.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Direkt vid golfbanan, 300 m från klubbhuset.
Rum 305 st. Vardagsrum/allrum med köksavdelning och 2 separata sovrum, 2 badrum mm.
Faciliteter Tvättstuga, utomhuspool, minimarket samt tillgång till hotellets faciliteter.
Wifi I lägenheterna finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Hotel Precise Resort El Rompido

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.