Golf på Gran Canaria

Golf på Gran Canaria är huvudsakligen koncentrerad kring turistområdena på södra delen av ön. Men i själva verket hittar du Spaniens näst äldsta golfklubb, Real Club de Golf de Las Palmas norra delen av ön. Golfbanan är också känd som Bandama Golf, uppkallad efter vulkanen där golfbanan ligger.

När du spelar golf på Gran Canaria så ligger de flesta golfbanorna på södra sidan av ön. Här hittar du Salobre Golf, Anfi Tauro Golf och Maspalomas Golf. Den senare ligger bredvid Golf Plaisirs populäraste golfresmål, Meloneras Golf. På Meloneras kan du välja att bo på antingen Lopesan Baobab eller Villa del Conde, som båda är femstjärniga hotell.

Gran Canaria har allt: stränderna, lyxhotellen, shopping, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och fantastiska golfbanor. Glöm ”Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då.

Golfvärdar på Gran Canaria

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Gran Canaria.

Våra  golfresmål på Gran Canaria

Fr. 17.995 KR

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

Fr. 21.495 KR

Spanien, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hör verkligen till lyxkategorin av 5-stjärniga hotell. Här får du det lilla extra under din golfsemester men även ett perfekt läge ur en mängd olika aspekter. Kanarieöarna har det idealiska klimatet för de som vill spela golf under vintern och Gran Canaria är definitivt en av de populäraste öarna för golfare.