Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Long Stay i solen!

På Fuerteventura skiner solen över stränderna och den fina golfbanan. Boendet ligger vid havet på promenadavstånd till den mysiga byn Caleta de Fuste.

Kanarieöarna har länge varit efterfrågat som Long Stay-resmål och sedan ett antal år tillbaka kan vi erbjuda denna unika produkt. Det är mycket som ska passa in för att vara lämpligt som Long Stay-resmål och vi kan lova att Fuerteventura har det som behövs för en trivsam vistelse under en månad. Som Long Stay-resenär hittar man allt man behöver i de affärer som finns i Caleta de Fuste, bara en kort promenad från boendet. Klimatet på Fuerteventura är alltid behagligt, året runt. Vinterklimatet här är perfekt för varma och sköna golfrundor i solen.

Fakta

GolfvärdJa
Banor i närområdet3
Avstånd till flygplatsFuerteventura Airport 8 km
Närmaste stadCaleta de Fuste 2 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 29.495:-

28 nätter i lägenhet
självhushåll
16 greenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon18.1℃

Fuerteventura Golf

Vid ankomsten till Fuerteventura Golf möts ni av det pampiga hotellet som är byggt i klassisk haciendastil. I den vackra hotellbyggnaden ligger även klubbhuset och restaurangen. Även om Fuerteventura Golf ligger mer eller mindre granne med Salinas Golf så är det helt olika karaktär på banorna.  Fuerteventura Golf är en klassisk golfbana där fairways kantas av palmer och banan har relativt små greener. Det gäller att hålla tungan rätt i mun redan på första hålet, en kort par 4 med en bäck som korsar fairway, och en väl inbunkrad green. Spela klokt från tee för att undvika bäcken och fairwaybunkrarna! Strategiskt spel gäller faktiskt över hela banan. Det finns doglegs där man kan chansa och vinna en hel del men det kan bli dyrköpta metrar om man går out of bounds. Fuerteventura är en flack bana som är lätt att gå förutom den tuffa backen upp till hål nummer 17. Även om vi klassar både Fuerteventura och Salinas som semestergolfanläggningar så är de inga dåliga banor. Fuerteventura Golf var värd åt Europatouren 2004 och då slutade Golf Plaisirs operativa chef Mattias Damberg på samma plats som Henrik Stenson, dock långt från toppen med 6 över par.

 

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6121 5844 5344 4845
HCP-gräns 54
Drivingrange Ja
Bandesign Juan Catarineu
Transport Transport till och från golfbana går på fasta tider enligt schema som meddelas på plats. Önskar man åka andra tider för att tex utnyttja heldagsgreenfee sker denna transport på egen bekostnad.

Elba Castillo Antigua

Caleta de Fuste är en turistort av traditionellt snitt med gott om restauranger, affärer, barer och nöjen. Vårt lägenhetshotell Elba Castillo Antigua ligger centralt med allt inom kort gångavstånd, men ändå lite avskilt från stadens stim och stoj. Här erbjuds trevliga och rymliga lägenheter med relativt enkel köksutrustning med kokplattor och mikrovågsugn. Alla lägenheter har balkong med utsikt över havet, poolen eller byn. Ett poolområde på innegården i lä säkrar solstunderna även de dagar som vinden ligger på.

 

Fakta

Standardstarstarstar
LägeCaleta de Fuste. 500 m centrum, 600 m havet.
Lägenheter/Rum354. Pentry, mikrovågsugn, satellit-TV, badrum och balkong/terrass.
Faciliteterutomhuspoolområde (ej uppvärmda), restaurang och bar mm.
WifiPå hotellet finns trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.
PensionSjälvhushåll

Gratis padel på Caleta de Fuste

Padel på Caleta de Fuste

Padelbanan ligger i anslutning till klubbhuset på Fuerteventura Golf. Vår golfvärd på plats kan hjälpa till med bokning av speltider. Som Golf Plaisir-resenärer spelar ni gratis i mån av plats. Vi rekommenderar att ni tar med er egen utrustning. Anläggningen drivs av golfklubben och Golf Plaisir tar inte ansvar för kvaliteten på uthyrningsutrustning och eventuell hyra av utrustning betalas av respektive spelare.

 

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.