Boka en golfweekend

Paketera din golfresa själv. Nu har vi gjort det enklare att sätta ihop sin egen golfresa. Använd sökformuläret och sök bland tusentals flyg, hotel och starttider på golfbanor runt om i Europa.

Hitta hotell och starttider!

Här kommer lite tips på bra hotell med en, eller flera, golfbanor runt knuten på några av de mest populära resmålen.


Sex frågor till Robert Norberg, ansvarig för Flex-resor på Golf Plaisir.

Vad är en Flex-resa?

En Flex-resa är en golfresa som du komponerat helt på egen hand i vår online tjänst. Du reser på egen hand och bestämmer själv vart du vill åka, hur länge du vill vara borta, var du vill bo och var och hur mycket golf du vill spela.

Hur bokar man en flex-resa?

Det är inte svårare än att som idag boka ett flyg eller hotell på nätet. Det vi har lagt till är möjligheten att även boka starttider för golfen på hundratals olika golfbanor runt om i Europa. Du kan idag välja mellan att boka flyg+hotell+golf eller endast flyg+golf eller hotell+golf.

Varför ska man boka en Flexresa?

Enkelhet, trygghet, valfrihet och flexibilitet. Man slipper boka de viktigaste delarna av resan separat.  Du reser tryggt då man också skyddas av resegarantin då detta räknas som en paketresa – till skillnad från om man plockar ihop sin egen resa i flera olika tjänster.

För vem passar en Flex-resa?

En Flex-resa passar alla som i dagsläget själv sätter ihop sin egen golfresa. Det kan röra sig om ett kompisgäng som ska åka en helg till Spanien eller en storstad och vill optimera golfspelandet på plats, ett sällskap där inte alla spelar golf men några vill klämma in lite golf eller de som vill åka till varmare breddgrader men inte spela golf varje dag. Möjligheterna är oändliga.

Är det billigare eller dyrare än att boka på andra sätt?

När det gäller golfen ska vi alltid erbjuda har vi alltid samma priser som golfklubben generellt erbjuder för bokningar on-line. Hotell och flygpriserna kommer från samma leverantörer som för många andra on-line bokningssiter vilket gör att vårt pris alltid kommer vara konkurrenskraftigt.

Vad är skillnaden mellan Flexresor och Golf Plaisirs ordinarie utbud?

Vi ser detta som ett komplement till vårt övriga befintliga utbud och att vi ytterligare breddar vårt erbjudande till våra befintliga och nya kunder. Våra mycket populära traditionella veckoresor med golfvärd är vår viktigaste produkt och en viktig skillbad mellan våra veckoreser och våra Flex-resor är att på Flex-resorna så reser man på egen hand.

Våra veckoresor innehåller oftast mer saker så än vad en Flex-resa gör så som t.ex transfer, service av golfvärd på plats, middagar och tävlingar etc.