Vad kan vara mer passande än att vinna ett nytt och fräscht resefodral till höstens golfresa. Dormys resefodral Travel Cover HT börjar bli en klassiker och det är ingen ovanlig syn vid bagagebanden på de flesta flygplatser dit Golf Plaisir har golfresor. Resefodralet är lättrullat och tar lite plats när det inte används och skyddar klubborna lite extra med den hårda toppen. Det finns även väl tilltagna fack för skor där man även får plats med lite kläder.
Svara på tre enkla frågor så har du chansen att vinna ett likadant golfbagsfodral.

Till tävlingenFörsta pris

Första pris i tävlingen är ett golfbagsfodral från Dormy, modell Travel Cover HT. Värdet på golfbagsfodralet är 1.699 kr.

Om tävlingen

Tävlingen pågår till och med den 31 augusti 2020. Alla som är över 18 år kan delta i tävlingen. Anställda på Golf Plaisir eller Out Of Bounds samt deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.
Varje deltagare kan endast vara med i tävlingen en gång. Om fler än en deltagare lyckas pricka in rätt svar kommer tävlingen avgöras med ytterligare utslagsfrågor.

Hantering av personuppgifter

När du är med i vår tävling samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. Golf Plaisir strävar alltid efter att erbjuda den perfekta golfresan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig.På så vis kan Golf Plaisir ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen. Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Golf Plaisir sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?

Läs mer om vår personuppgiftspolicy

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna på 08-519 303 00 eller maila på info@golfplaisir.se