Tävla och vinn med Golf Plaisir!

Nu har du chansen att vinna en härlig golfresa till populära La Cala på Costa del Sol! Svara på tre enkla frågor om La Cala eller Costa del Sol och identifiera den kända golfaren på den manipulerade bilden, så kan drömresan bli din. Vinnaren får en golfresa till La Cala med boende på i halvpension och 5 heldagsgreenfees.

Till tävlingenFörsta pris

Första pris i tävlingen är en ordinarie paketresa under en vecka till La Cala på Costa del Sol. Vinstresan inkluderar: flygresa t/r, 7 nätter i dubbelrum på hotell, halvpension, 5 heldagsgreenfees transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd. Resan skall nyttjas 19-26 februari 2022. Värdet på golfresan är från 13.995 kr.

Om tävlingen

Tävlingen pågår till och med den 30 oktober 2021. Alla som är över 18 år kan delta i tävlingen. Anställda på Golf Plaisir eller Out Of Bounds samt deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.
Varje deltagare kan endast vara med i tävlingen en gång. Om fler än en deltagare lyckas pricka in rätt svar kommer tävlingen avgöras med hjälp av utslagsfrågan. En jury bestående av anställda på Golf Plaisir och Out Of Bounds utser det bästa svaret på eventuella extra utslagsfrågor. Juryns beslut kan inte överklagas.

Hantering av personuppgifter

När du är med i vår tävling samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. Golf Plaisir strävar alltid efter att erbjuda den perfekta golfresan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig.På så vis kan Golf Plaisir ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen. Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Golf Plaisir sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?

Läs mer om vår personuppgiftspolicy

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna på 08-519 303 00 eller maila på info@golfplaisir.se