Välkommen till Almerimar

Veckoprogram Almerimar

Veckodag Aktivitet
Lördag
9 oktober
Ankomst och incheckning på eftermiddagen och kvällen. Rummen är tillgängliga senast kl 15. Vid tidig ankomst kan du bära bort din golfbag till klubbhuset och boka vagn eller golfbil för vistelsen.
Söndag
10 oktober
Frukost för hotellgästerna från 07.00. Dags för spel på banan. Din starttid och information om vilka slingor vi spelar finns i vällkomstbrevet. Golfshopen öppnar kl 07.30, här löser du vagn eller golfbil och poletter till rangen samt visar upp greenfekort (voucher för long stay). Golfvärden finns på plats för att hjälpa till med praktiska detaljer.

Anmälan till måndagens lagtävling efter avslutat spel. Välkomstmöte 18.30, vi träffas i hotellets lobby. Efter mötet är det middag för hotellgästerna. Övriga kvällar är det bord bokade 19.30 för hotellgästerna.

Måndag
11 oktober
I dag spelar vi Laget framför allt – en lagtävling där vi skall ha kul och lära känna varandra. Spelformen är Scramble, se infopärmen. Startavgift 10 € kontant på första tee. Pris till samtliga tävlande. Om du har anmält dig till Johans Svinga loss kurs så börjar denna i dag efter lunch. Senast i kväll 18.00 är det dags att anmäla sig om man vill med på torsdagens golfutflykt till La Envía Golf.
Tisdag
12 oktober
Spel på banan för hotellgästerna och spelledig dag för long stay. Kanske en promenad, sol & bad eller skön stund med en bra bok?
Onsdag
13 oktober
Spel på banan för samtliga. Anmäl dig till fredagens Resantävlingen senast 19.00. Möjlighet att besöka den spanska marknaden i El Ejido de tre första onsdagarna i månaden. Se vårt utflyktsprogram.
Torsdag
14 oktober
Ännu en härlig dag på golfbanan för hotellgästerna medan long stay passar på att njuta av andra aktiviteter. Missa inte Gertrudes tapaskväll! För dig som skall åka hem på lördag anslås information om hemresan.
Fredag
15 oktober
Dags för Resantävlingen, singeltävling poängbogey. Var med och tävla om ett presentkort värt 1000:-. Startavgift 10 € kontant på första tee. Du som inte tävlar får givetvis också en starttid.
Lördag
16 oktober
Hemresa. Rummen skall lämnas senast 12.00 och lägenheterna 11.00. Nycklarna till lägenheterna lämnas till golfvärden vid avresan. Har du sen avresa och vill spela golf så bokar du detta direkt med golfreceptionen. Gäster som stannar kvar informeras om eventuella ändringar i veckoprogrammet på anslagstavlan.

Veckoprogram Almerimar

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.