Nu har du chansen att rösta fram det resmål som tilltalar dig mest av de golfresmål som Golf Plaisir har till Spanien. 16 resmål gör upp om titeln som populäraste resmålet och möts i en utslagsturnering som i slutändan leder fram till en vinnare.

1000 kr i rabatt på resa till omröstningens vinnande golfresmål!
Om du vill åka 1000 kr billigare till ert favoritresmål i Spanien så var med och rösta i tävlingen. Uppmana gärna dina vänner och bekanta att rösta också. Det är frivilligt att uppge mailadress men det krävs för att ta del av vinnarrabatten.* Det räcker med att du uppger din mailadress vid ett röstningstillfälle.

Semifinaler


Vi har lottat de olika duellerna i vår utslagsturnering och du får rösta en gång i varje match. Du behöver inte nödvändigtvis ha besökt golfresmålen utan lägg din röst på det resmål som tilltalar dig mest. Röstningen i semifinalerna avslutas måndagen den 30 november. Se till att rösta fram dina favoriter till den spännande finalen!

 

Villaitana vs. Meloneras

Villaitana är en komplett resort med sina två Jack-Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm. Räcker det mot Meloneras Golf på Kanarieöarna som börjar bli en klassiker i Golf Plaisirs program. Kanske inte så konstigt med perfekt golfväder och toppklass på de på hotell och golfbana.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Villaitana och Meloneras.

Rösta här

 

 

Almerimar vs. Buenavista

Almerimar är en klassiker och hit har sol och golftörstande svenskar vallfärdat i över 30 år. Mycket trevlig golfbana designad av legenden Gary Player. Ska detta räcka mot Ballesteros mästerverk på norra Teneriffa? Buenavista är en minst sagt bildskön golfbana där verkligenen ofta överträffar även de vackraste bilder.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Almerimar och Buenavista.

Rösta här

 


Resultat kvartsfinaler

 

La Cala 16%  vs.  Meloneras 84%

Nuevo Portil 19%  vs.  Buenavista 81%

Montecastillo 37%  vs.  Villaitana 63%

Almerimar 73%  vs.  Son Antem 27%


Resultat åttondelsfinaler

 

Nuevo Portil 67%  vs.  Puerto del Carmen 33%

Villaitana 68%  vs.  Caleta de Fuste 32%

Almerimar 70%  vs.  Golf del Sur 30

Son Antem 58%  vs.  Costa Ballena 42%

La Sella 23%  vs.  Buenavista 77%

La Cala 54%  vs.  El Rompido 46%

Montecastillo 82%  vs.  Jandia 18%

Meloneras 93%  vs.  Hacienda del Alamo 7%

* När vi korat vinnare i omröstningen kommer vi att skicka ut ett mail med ett erbjudande att boka en veckopaketresa under Golf Plaisirs ordinarie säsong under vårsäsongen 2021. Rabatten gäller för samtliga på samma bokning. Kravet är att den som bokar har deltagit i tävlingen och lämnat sin mailadress. När ni lämnar mailadressen så godkänner ni även att Golf Plaisir skickar sitt nyhetsmail till er.