Nu har du chansen att rösta fram det resmål som tilltalar dig mest av de golfresmål som Golf Plaisir har till Spanien. 16 resmål gör upp om titeln som populäraste resmålet och möts i en utslagsturnering som i slutändan leder fram till en vinnare.

1000 kr i rabatt på resa till omröstningens vinnande golfresmål!
Om du vill åka 1000 kr billigare till ert favoritresmål i Spanien så var med och rösta i tävlingen. Uppmana gärna dina vänner och bekanta att rösta också. Det är frivilligt att uppge mailadress men det krävs för att ta del av vinnarrabatten.* Det räcker med att du uppger din mailadress vid ett röstningstillfälle.

Åttondelsfinaler


Vi har lottat de olika duellerna i vår utslagsturnering och du får rösta en gång i varje match. Du behöver inte nödvändigtvis ha besökt golfresmålen utan lägg din röst på det resmål som tilltalar dig mest. Röstningen i åttondelsfinalerna avslutas måndagen den 12 oktober. Se till att rösta fram dina favoriter till kommande kvartsfinaler.

Villaitana vs. Caleta de Fuste

Villaitana med sina två Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm. Eller, Caleta de Fuste, med två fina golfbanor i Fuerteventura golf och Salinas Golf, boende vid havet och promenadavstånd in till den mysiga byn.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Villaitana och Caleta de Fuste.

Rösta här

 

Meloneras vs. Hacienda del Alamo

Meloneras på Gran Canaria börjar bli en klassiker i Golf Plaisirs program. Kanske inte så konstigt med perfekt golfväder och toppklass på både hotell och golfbana. Ska uppstickaren Hacienda del Alamo kunna överraska med bredden att ha både Long Stay och veckoresor?

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Meloneras och Hacienda del Alamo.

Rösta här

 

Son Antem vs. Costa Ballena

Son Antem på alltid så populära Mallorca är unikt för att ligga på denna ö. Här bor man på banan och det finns 36 hål. Närheten till Palma gör detta till ett komplett golfresmål. Costa Ballena på ljuset kust ligger bara ett stenkast från sandstranden och hotellet ligger mitt på den Olazabal-designade golfbanan.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Son Antem och Costa Ballena.

Rösta här

 

Montecastillo vs. Jandia

Montecastillo har tunga meriter då Jack Nicklaus-banan har varit värd till Europatouren inte mindre än fem gånger. Hål 18 är ett klassiskt signaturhål med fantastisk utsikt. Fuerteventura är känt för sina fina stränder och en av de allra finaste ligger inte alls långt från vackra Jandia Golf.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Montecastillo och Jandia.

Rösta här

 

La Sella vs. Buenavista

La Sella har genomgått en ordentlig upprustning av golfbanan. Hotellet är dessutom helt nyrenoverat. Ska detta räcka mot Ballesteros mästerverk på norra Teneriffa? Buenavista är en minst sagt bildskön golfbana där verkligheten ofta överträffar även de vackraste bilder.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om La Sella och Buenavista.

Rösta här

 

La Cala vs. El Rompido

La Cala är Spaniens största golfanläggning med tre 18-hålsbanor och en 9-hålare. Här bor man på ett mysigt hotell med fantastisk utsikt. Motståndet är minst sagt hårt och El Rompido är en lika komplett golfanläggning med 36 hål, Long Stay-boende i lägenheter eller veckoboende i på hotellet.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om La Cala och El Rompido.

Rösta här

 

Nuevo Portil vs. Puerto del Carmen

Mitt på ljusets kust ligger mysiga Nuevo Portil med sin golfbana inbäddad i pinjeskog. På det lilla golfhotellet upplever man en personlig och avslappnad atmosfär. Vårt resmål på Lanzarote bjuder på en riktigt bra och spännande golfbana och ett trevligt och stilrent all inclusive-hotell.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Nuevo Portil och Puerto del Carmen.

Rösta här

 

Almerimar vs. Golf del Sur

Almerimar är en klassiker och hit har sol och golftörstande Svenska vallfärdat i över 30 år. Mycket trevlig golfbana designad av legenden Gary Player. Golf del Sur ligger i det närmaste perfekt på den södra delen av Teneriffa där soltimmarna är oräkneliga. 27 hål av bästa märke och boende vid havet.

Vilket resmål tilltalar dig mest?

Här kan du läsa mer om Almerimar och Golf del Sur.

Rösta här

 

* När vi korat vinnare i omröstningen kommer vi att skicka ut ett mail med ett erbjudande att boka en veckopaketresa under Golf Plaisirs ordinarie säsong under vårsäsongen 2021. Rabatten gäller för samtliga på samma bokning. Kravet är att den som bokar har deltagit i tävlingen och lämnat sin mailadress. När ni lämnar mailadressen så godkänner ni även att Golf Plaisir skickar sitt nyhetsmail till er.