Sommarkampanjer

Nu har ni chansen att säkra er golfresa under hösten eller vintern tack vare vår sommarkampanj! Tanken är att vi ska premiera de som bokar tidigt med en rabatt på upp till 1500 kr. Det blir istället för sista minuten en första minuten kampanj för er som bokar under juni och juli.

Meloneras-Baobab, Gran Canaria

Glöm ”Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då. Baobab är en klassiker som ligger i hjärtat av Costa Meloneras bara ett stenkast från alla restauranger och strandpromenaden.

Rabattkoder

Veckoresor – Uppge rabattkod LPA07 och få 1500 :- i rabatt per person
2-veckorsresor – Uppge rabattkod LPA14 och få 3000 :- i rabatt per person

Läs mer om Meloneras Baobab

Vi ger just nu rabatt på alla avgångar till Meloneras Baobab. För att kunna ta del av rabatten måste du boka med  någon av våra rabattkoder ovan. Rabatten gäller till och med 30 juni i mån av plats. Tänk på att vissa avgångar kan bli fullbokade snabbt. Du kan spara 1500:- rabatt på våra veckoresor och för våra tvåveckorsresor ar naturligtvis rabatten 3000:-.  Golf Plaisir kan avsluta kampanjen när som helst under kampanjperioden.

 

Meloneras-Villa del Conde, Gran Canaria

Villa del Conde hör verkligen till lyxkategorin av 5-stjärniga hotell. Här får du det lilla extra under din golfsemester men även ett perfekt läge ur en mängd olika aspekter. Kanarieöarna är idealiskt för de som vill spela golf under vintern. Gran Canaria är definitivt en av de populäraste öarna för golfare. Costa Meloneras är det hetaste området på Gran Canaria. Det kanske inte är så förvånade att Villa del Conde som bara ligger ett stenkast från sandstranden är ett av de mest omtyckta hotellen.

Rabattkoder

Veckoresor – Uppge rabattkod LPA07 och få 1500 :- i rabatt per person
2-veckorsresor – Uppge rabattkod LPA14 och få 3000 :- i rabatt per person

Läs mer om Meloneras Villa del Conde

Vi ger just nu rabatt på alla avgångar till Meloneras Villa del Conde. För att kunna ta del av rabatten måste du boka med  någon av våra rabattkoder ovan. Rabatten gäller till och med 30 juni i mån av plats. Tänk på att vissa avgångar kan bli fullbokade snabbt. Du kan spara 1500:- rabatt på våra veckoresor och för våra tvåveckorsresor ar naturligtvis rabatten 3000:-.  Golf Plaisir kan avsluta kampanjen när som helst under kampanjperioden.

 

Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas har en skön och avslappnad atmosfär och är mer känt för de böljande sanddynorna än ett pulserande nattliv. Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken.

Rabattkoder

Veckoresor – Uppge rabattkod LPA07 och få 1500 :- i rabatt per person
2-veckorsresor – Uppge rabattkod LPA14 och få 3000 :- i rabatt per person

Läs mer om Maspalomas

Vi ger just nu rabatt på alla avgångar till Maspalomas. För att kunna ta del av rabatten måste du boka med  någon av våra rabattkoder ovan. Rabatten gäller till och med 30 juni i mån av plats. Tänk på att vissa avgångar kan bli fullbokade snabbt. Du kan spara 1500:- rabatt på våra veckoresor och för våra tvåveckorsresor ar naturligtvis rabatten 3000:-.  Golf Plaisir kan avsluta kampanjen när som helst under kampanjperioden.

 

Golf Plaisir Flex-resor

En Flex-resa är en golfresa som du komponerar helt på egen hand. Du reser på egen hand och bestämmer själv vart du vill åka, hur länge du vill vara borta, var du vill bo och var och hur mycket golf du vill spela. Om du bokar en Flex-resa hos Golf Plaisir innan den 10 juli får du upp till 1000 kr i rabatt. Det enda du behöver göra är att uppge en kampanjkod i samband med att du slutför bokningen av din resa.

Rabattkoder

1000:- rabatt flyg+hotel+golf: Använd rabattkod FLEXPAKET
500:– rabatt flyg+golf: Använd rabattkod FLEXFLYG
500:- rabatt hotell+golf: Använd rabattkod HOTELL

Boka din Flex-resa här

 

För att kunna ta del av rabatten måste du använda någon av våra rabattkoder ovan. Rabatten gäller till och med 10 juli. Du kan spara upp till 1000:-.  Detta erbjudande gäller endast för Golf Plaisirs Flex-resor som bokas och betalas direkt on-line. Golf Plaisir kan avsluta kampanjen när som helst under kampanjperioden.