Laholms GK

11 september

Välkomna till Laholms GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Lördagen den 11 september.

Startavgift

580 kr/lag + eventuell tävlingsgreenfee om du ej är medlem på aktuell bana. Vi har på flertalet av våra tävlingsbanor förhandlat fram en specialgreenfee för de som ställer upp i Golf Plaisir Resetouren.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

Almerimar, Malaga

Detta är i Almerimar som vi har många av våra stammisar och har man väl varit där så verkar det naturligt att återvända gång efter gång. En av orsakerna är nog att det är en väldigt nära till allt. Här bor man på golfbanan men kan ändå utan problem ta en promenad till marina och stranden. Det krävs inga transporter om man vill uppleva något utanför hotellområdet. Denna 27-hålsbana är designad av legendaren Gary Player och passar alla hcp nivåer.

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 heldagsgreenfee

Läs mer om Almerimar

Mer om Laholms GK

Klubbens motto har alltid varit att upplevas som en familjeklubb. Vår ambition är att värna om gamla medlemmar men samtidigt på bästa sätt ta hand om såväl nya golfare som gästspelare. Laholms Golfklubb vill leva upp till att vara en klubb där gemytlig stämning och trivsam anda råder. Laholms golfklubb bildades den 12 maj 1964. Initiativtagarna var en handfull entusiaster med medlemskap i Båstads GK och Wittsjö GK. Först 14 år senare hade klubben till slut lyckats få tillgång till lämplig mark intill Vallens slott i Våxtorp för att bygga en 18-hålsbana. Det var flera år av idogt arbete som klubbens drivande krafter fick lägga ner i sina kontakter med olika myndigheter, innan själva banbygget äntligen kunde påbörjas.

 

Till klubbens hemsida