Hur mycket kan du om golf?

Gör någon av våra quizar och testa dina golfkunskaper. Här samlar vi våra olika quizar för både Golf Plaisir och Out Of Bounds. Golf Plaisirs quizar handlar uteslutande om golf och alla frågor är golfrelaterade. När det gäller Out Of Bounds så är de lite bredare och har en blandning av golf och mer allmänna frågor om själva ämnet. Vi hoppas att våra quizar ska vara ett roligt och lärorikt inslag i väntan på att det blir dags att åka på golfresor igen. Skicka gärna länkarna vidare och utmana dina golfkompisar.

Vad kommer du ihåg från golfåret 2020?

2020 var ett mycket speciellt år i och med den stora covid-19 pandemin som även påverkat golfen på många olika sätt. Precis som under alla år har det skett en mängd spännande golfhändelser och frågan är vilka du kan och kommer ihåg..

Gör quizen här

 

Vad kan du om Andalusien?

Många skandinaver åker till Andalusien varje år för att njuta av sol och värme och naturligtvis för att spela golf. Vad kan du själv om Andalusien? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän.

Gör quizen här

 

Vad kan du om golfen på Kanarieöarna?

Kan du lika mycket som du tror om golfen på Kanarieöarna? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 6,1 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Vad kan du om golfens historia?

Kan du lika mycket som du tror om golfens historia? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 3,8 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Vad kan du om Golf Plaisir?

Golf Plaisir är Sveriges största arrangör av golfresor men hur mycket kan våra gäster egentligen om oss? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 5,2 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Vilken är golfloggan?

Känner du igen de olika golfrelaterade företagsloggorna? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,1 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Golf i Spanien

Kan du lika mycket som du tror om golf i Spanien? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 6,7 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Golfens världsstjärnor

Vad kan du egentligen om golfens världsstjärnor? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 6,7 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Vilken är den svenska golfbanan?

Kan du lika mycket som du tror om svenska golfbanor? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 6,4 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Nederländerna

Vad kan du om det platta landet Nederländerna? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,8 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Golf i Dubai

Många drömmer om att någon gång få spela golf i Dubai. Frågan är hur mycket du egentligen vet om detta fantastiska emirat? Här har vi blandat golf med allmänna frågor om Dubai. Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän.

Gör quizen här

 

Sydafrika

Out Of Bounds är specialister på golfresor till Sydafrika. Frågan är hur mycket du egentligen vet om detta fantastiska land? Vi har blandat golf med allmänna frågor om Sydafrika. Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,6 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Mauritius

Hur mycket kan du egentligen om paradisön Mauritius? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,3 av 10 poäng.

Gör quizen här