?>

Montecastillo

Följ med Peter och Kia till Spanien!

2 – 9 april, 2019

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Montecastillo

Golf i sherryns land

Mitt i sherryns förlovade land, strax utanför Jerez, ligger den klassiska Europatourbanan Montecastillo med boende längs det utmanande 18:e hålet. En vecka här är bland det mest prisvärda som går att hitta.

Montecastillo ligger endast 7 km ifrån staden Jerez och mitt i det så kallade Sherry distriktet. Ett besök till någon av Sherrybodegorna får nog anses som ett måste. Visste ni förresten att det heter just Sherry beror på att de engelsmän som var med under framställningen inte kunde uttala Jerez utan gav istället drycken namnet Sherry? Staden har en gammal trevlig stadskärna som bjuder på mysiga restauranger, caféer och shopping. Är man hästintresserad har man nog kommit till paradiset. De Andalusiska hästarna är välkända för sin goda dressyr och ett besök på den kungliga hästdressyrskolan är verkligen en upplevelse.

Bara en dryg halvtimme bort ligger Cadiz på en liten landtunga ut i havet. Det är en av världens äldsta sjöstäder och det finns flera gamla fort bevarade tillsammans med en delar av den gamla stadsmuren. För den badsugne finns det flera fina stränder i Cadiz att spendara några sköna timmar på.

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Avstånd golfbana0 m
Avstånd flygplatsMalaga Airport, 220 km
Avstånd Jerez10 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 15.690:-

Flyg Stockholm - Malaga t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer t/r hotellet
7 nätter i dubbelrum på Montecastillo
Halvpension (frukost & 6 middagar)
Semi all inclusive , fri dryck 17 - 23
5 greenfees på Montecastillo
Uppbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 3495:-

Väder just nu

weather-icon6.8℃

Montecastillo Golf

Banan har varit värd för Volvo Masters hela fem gånger (1997-2001) och att detta är klassisk mark känns verkligen när man kliver ut på banan. Redan när man står på första tee breder fairway ut sig på ett sagolikt sätt framför ens fötter. Jack Nicklaus har designat detta mästerverk och han anser själv att det är bland det bättre han skapat. Det är svårt att säga emot. Här har många stora spelare slitit sitt hår i motgång och jublat av lycka i framgång. Pierre Fulke hade glädjen att få göra det senare då han år 2000 stod som segrare här. Montecastillos signaturhål är definitivt det 18:e. Det är verkligen vackert med utslagsplatsen på toppen av ett berg med magnifik utsikt över hotellet och det slottsliknande klubbhuset.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6424 6043 5554 5230
HCP-gräns 54
Drivingrange Ja, utslag från gräs
Bandesign Jack Nicklaus

Barcelo Montecastillo Resort

Hotellet ingår i kedjan Barceló och ligger med fantastisk utsikt över den andalusiska slätten och banans avslutande signaturhål. Under 2013 gjordes en rejäl ansiktslyftning och känslan är nu mer ombonad och lite modernare. Känslan på boendet matchar det slottsliknande klubbhuset El Castillo. Hotellets restaurang är vida känd och en välförtjänt middag här efter en trevlig golfdag är en upplevelse i sig. Det finns även en spaavdelning som kan komma väl till pass om man behöver lite återhämtning. Här har många namnkunniga gäster vilat upp sig, inte bara golfare utan även fotbollsspelare av kaliber. Lag som Real Madrid, Manchester United och spanska landslaget har alla avnjutit Montecastillos lyx.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeStrax utanför Jerez, söder om Sevilla, alldeles intill golfbanan.
Rum192 stk. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, WiFi, värdeskåp, te & kaffe, AC, värme.
FaciliteterRestaurang, bar, spa, gym, 3 utomhuspooler, tennis, paddle tennis, fotboll, löpning
WifiPå hotellet finns trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.