Vi som jobbar på Golf Plaisir

Protours by Golf Plaisir

En träningsresa med golfklubben är dels ett trevligt sätt att starta eller avsluta säsongen på, men också ett utmärkt sätt att träffa nya golfvänner. Vårt uppdrag på Protours är att genom samarbete med PGA-tränare göra din klubbresa till bästa möjliga upplevelse.

Mikael Erdtman

Manager, Protours by Golf Plaisir

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2011.

Telefon073-9875892
Emailmikael.erdtman@golfplaisir.se
Hcp8
FavoritbanaRoyal County Down, Nordirland
FavoritresmålWestin Abu Dhabi och Praia D’El Rey. På grund av vädret i bägge fallen – naturligtvis solen och värmen i UAE, och vinden och det karga landskapet vid Atlanten på Praia D’El Rey är oslagbart!
Bästa golfminneNär kompisen gjorde HIO på Royal St. Georges under en treveckorsresa i England. Champagnen som klubben bjöd på efteråt smakade extra gott!

Mathias Seppänen

Protours by Golf Plaisir

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2011.

Telefon08-51930300
Emailmathias.seppanen@golfplaisir.se
Hcp+0,9
FavoritbanaFalcon’s Fire GC, Florida
FavoritresmålMeloneras på Gran Canaria. Att kombinera bra boende med fantastisk golf där sista nio hålen går längs Atlanten är perfekt. Även närhet till sol och bad gör detta till ett komplett resemål.
Bästa golfminneSpelade en PRO:am tävling som José Maria Olazabal och Rafael Nadal arrangerade. Andra varvet fick jag spela med Rafael Nadal.

Pia Olsson

Protours by Golf Plaisir

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2014.

Telefon08-51930300
Emailpia.olsson@golfplaisir.se
Hcp12
FavoritbanaKingsbarns, Skottland
FavoritresmålHar många favoriter, men frukosten på Westin Abu Dhabi slår det mesta och golfbanan precis utanför hotellet är grym. Att få spela deras 9-hålsbana på kvällen är också en häftig upplevelse.
Bästa golfminneNär jag i början av min golfkarriär gjorde HIO på Barsebäcks hål 10 och mina vänner skriker ”Men va fan Pia, du som inte ens har gjort en birdie!”