Vi som jobbar på Golf Plaisir

Marknadsavdelning

En golfresa är en upplevelse och den kan vara svår att beskriva. Vårt arbete är att på bästa sätt presentera våra resor så att våra kunder vet vad de får och har korrekta förväntningar inför resan. Vi skriver alla texter och väljer alla foton och filmer till hemsidan, sociala medier, nyhetsbrev och annonser.

Johan Kullenberg

Business Development

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 1998.

Telefon070-8354595
Emailjohan.kullenberg@golfplaisir.se
Hcp6,3
FavoritbanaTara Iti, Nya Zealand
FavoritresmålParco de’ Medici strax utanför Rom. Gillar man kombinationen golf, mat, kultur och storstad så är Parco de’ Medici oslagbart. Golf på förmiddagen och Rom på eftermiddagen.
Bästa golfminneNär jag var 14 år så lyckades jag med konststycket att göra en albatross på Evian GC. Mitt motto är att alla kan göra en HIO men inte en albatross…

Lars Christensen

Marketing Manager

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2004.

Telefon08-50575926
Emaillars.christensen@golfplaisir.se
Hcp0,0
FavoritbanaFancourt Links, Sydafrika
FavoritresmålCosta Navarino är den definitiva favoriten bland Golf Plaisirs destinationer. Det är verkligen ett komplett resmål med fyra bra banor, fantastiskta hotell och oslagbar natur.
Bästa golfminneFör ett antal år sedan var jag och min fru i Sydafrika. Vi hade en härlig resa och höjdpunkten var när vi spelade Fancourt Links på en folktom bana.

Robert Norberg

Marketing & Product Development

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2018.

Telefon070-858 93 90
Emailrobert.norberg@golfplaisir.se
Hcp5,9
FavoritbanaYas Links, Abu Dhabi
FavoritresmålMazagan i närheten av Casablanca. En härlig anläggning och en fantastisk och utmanande bana direkt vid Atlanten. Här får man alltid väldigt mycket för pengarna.
Bästa golfminneFar & son-golf med min då 10-årige son på Mallorca då vi bl.a spelade öns bästa bana – Alcanada Golf.

Tobias Sandén

Marketing Coordinator

Har jobbat på Golf Plaisir 2008-2009 och 2023-.

Telefon073-514 17 07
Emailtobias.sanden@golfplaisir.se
Hcp+1,0
FavoritbanaLe Golf National, Paris
FavoritresmålKrugerparken & Leopard Creek. Har haft förmånen att gå caddie på den banan. En fantastisk bana på en fantastisk plats. Hade då även förmånen att åka på safari tillsammans med allas våran Göran Zachrisson. Vilket minne…
Bästa golfminneNär jag fick möjlighet att spela Valderrama för ca 15 år sedan. Jag lyckades då spela hål 17 precis så som man drömmer om – Drive ut i fairway, spoon upp på green och sedan två puttar för birdie.