Vi som jobbar på Golf Plaisir

Försäljning

Nedan finner du en presentation på våra duktiga säljare som gör sitt yttersta för att matcha dina förväntningar med vårt breda utbud för att du ska få ut maximalt av din golfresa. Säljarna har stor erfarenhet av våra olika resmål och kan med den erfarenheten i ryggen vägleda dig som resenär på ett tryggt sätt.

Marcus Andersson

Resesäljare/Customer Care

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2008.

Telefon 08-51930321
Email marcus.andersson@golfplaisir.se
Hcp 27
Favoritbana Yas Links, Abu Dhabi
Favoritresmål Mazagan i närheten av Casablanca. Fantastisk anläggning som erbjuder allt man behöver och mer därtill. Hotellets elegans och banans utmärkta placering gör Mazagan till ett närmast komplett resmål.
Bästa golfminne Oj, svårt. Får nog säga första gången jag spelade kvällsgolf i elbelysning i Abu Dhabi. En härlig upplevelse som alla golfare någon gång bör prova.

Anton Österberg

Resesäljare

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2018.

Telefon 08-51930300
Email anton.osterberg@golfplaisir.se
Hcp 7
Favoritbana Thracian Cliffs
Favoritresmål La Sella. Väldigt trevligt och mysigt resmål med fräscht hotell och god mat! Man bor precis vid golfbanan med en trevlig 27-håls anläggning och bra träningsmöjligheter. Vill man ta sig lite mer utanför har du byn Denia i närheten som är väldigt trevlig..
Bästa golfminne En runda i Turkiet på kvällen med elbelysning var väldigt härligt!

Martin Andersson

Resesäljare

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2022.

Telefon 08-51930300
Email martin.andersson@golfplaisir.se
Hcp 0,5
Favoritbana Djupadal, Österlens Golfklubb
Favoritresmål St:Andrews och dess historia, en by som andas och lever för golfen. Omgivningarna och banor av absoluta världsklass.
Bästa golfminne Får nog bli mitt allra första utslag på Old Course, världens bredaste fairway men likväl toknervös. Ronden avslutades med en väldigt stabil birdie till applåder från lokalbefolkningen. Ett komplett golfminne!

Mattias Damberg

Manager

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 1996.

Telefon 08-50575911
Email mattias.damberg@golfplaisir.se
Hcp +2
Favoritbana Bandon Dunes, Oregon
Favoritresmål Westin Abu Dhabi! Snubbelavstånd mellan ett riktigt bra hotell och en fantastisk golfprodukt med gott om spännande aktiviter utanför golfen gör detta till mitt absoluta favoritresmål.
Bästa golfminne Jag spelade fantastiska Golf National i Paris 2004 och då var ruffarna midjehöga och banan spelades otroligt tuff men rolig.