Vi som jobbar på Golf Plaisir

Försäljning

Nedan finner du en presentation på våra duktiga säljare som gör sitt yttersta för att matcha dina förväntningar med vårt breda utbud för att du ska få ut maximalt av din golfresa. Säljarna har stor erfarenhet av våra olika resmål och kan med den erfarenheten i ryggen vägleda dig som resenär på ett tryggt sätt.

Marcus Andersson

Resesäljare/Customer Care

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2008.

Telefon08-51930321
Emailmarcus.andersson@golfplaisir.se
Hcp27
FavoritbanaYas Links, Abu Dhabi
FavoritresmålMazagan i närheten av Casablanca. Fantastisk anläggning som erbjuder allt man behöver och mer därtill. Hotellets elegans och banans utmärkta placering gör Mazagan till ett närmast komplett resmål.
Bästa golfminneOj, svårt. Får nog säga första gången jag spelade kvällsgolf i elbelysning i Abu Dhabi. En härlig upplevelse som alla golfare någon gång bör prova.

Anton Österberg

Resesäljare

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2018.

Telefon08-51930300
Emailanton.osterberg@golfplaisir.se
Hcp7

Mattias Damberg

Manager

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 1996.

Telefon08-50575911
Emailmattias.damberg@golfplaisir.se
Hcp+2
FavoritbanaBandon Dunes, Oregon
FavoritresmålWestin Abu Dhabi! Snubbelavstånd mellan ett riktigt bra hotell och en fantastisk golfprodukt med gott om spännande aktiviter utanför golfen gör detta till mitt absoluta favoritresmål.
Bästa golfminneJag spelade fantastiska Golf National i Paris 2004 och då var ruffarna midjehöga och banan spelades otroligt tuff men rolig.