Vi som jobbar på Golf Plaisir

Företagsledning

Om du älskar du att resa och har passion för golf, då har du kommit helt rätt.
Hos oss hittar du vad du söker för alla tänkbara varianter av golfresor. Veckoresor där allt är planerat och klart med starttider, tävlingar och middagar där du samtidigt får möjlighet att lära känna och hitta nya golfvänner för livet. Eller resor där du i stor utsträckning väljer vad som skall ingå, vilka banor du vill spela, var du vill bo vad du vill uppleva och samtidigt själv välja hur länge du vill vara borta. Eller varför inte prova någon av våra många specialresor med fokus på träning eller till något av världens största golfevenemang så som The Masters, British Open och Ryder Cup.
Oavsett vilken typ av resa som lockar dig så vill vi att du skall veta att det är just du och ditt sällskap som är i fokus när vi presenterar eller skapar resor. Välkommen till en värld av golf med dig och ditt bästa i fokus.

Peter Browall

General Manager

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2013.

Telefon 073-3000040
Email peter.browall@golfplaisir.se
Hcp 4,7
Favoritbana Kingsbarns, Skottland
Favoritresmål Av många fantastiska resmål inom programmet så tycker jag fortfarande att Mazagan söder om Casablanca står sig väldigt starkt. En komplett anläggning som verkligen har allt, läget, maten och golfen.
Bästa golfminne En generationsresa för flera år sedan som gick till East Lothian-distriktet utanför Edinburgh. Min pappa, min son och jag bodde på Bed & Breakfast, åt fish and chips och spelade linksgolf.