Vi som jobbar på Golf Plaisir

Destinationsansvarig

En golfvärd behövs på våra resmål för att våra gäster ska få en ännu bättre upplevelse. Uppdraget är att anställa och utveckla all vår ortspersonal inom Golf Plaisir. Det sker hela tiden ett kontinuerligt arbete med att förfina den service vi ger våra gäster på våra resmål.

Mathias Nordlander

Head of Destination Service

Har jobbat på Golf Plaisir sedan 2022.

Telefon 073-3889103
Email mathias.nordlander@golfplaisir.se
Hcp 12
Favoritbana La Finca
Favoritresmål I Golf Plaisirs utbud. Gran Canaria och Meloneras. Perfekt klimat för en golfsemester. Riktigt bra golf och sol & bad i ett. Meloneras golf med sina 9 sista hål intill Atlanten är fanstastikt fina. Kombinerar man dessutom med vårt play around paket och spelar Anfi Tauro och Maspalomas så får man en riktigt bra golfresa!
Bästa golfminne En resa till Florida 2019 med min bror och vänner där vi verkligen njöt av fina golfbanor, mat & dryck, härliga bad, Florida keys/Key West och en skön och härlig stämning. Dit åker jag gärna igen!


Vill du jobba på någon av våra destinationer?

Vi söker dig som verkligen delar vår passion för golf men även service, människor och härliga reseupplevelser. En utmanare som vågar tänka i nya banor och som brinner för att arbeta tillsammans med kollegor och samarbetspartners för att förverkliga våra kunders golfresedrömmar.