Bogogno

Följ med Norrköping-Söderköping till Italien!

16 – 23 oktober, 2022

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

Bogogno

ett måste på en golfares "bucketlist"

Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lake Maggiore. Detta borde göra Bogogno till en stark aktör över ”måsten” på en livsnjutande golfares lista.

Hjärtat av Piemonte är sannerligen rikt på kulturskatter och berikad med en enastående natur. Inte minst kring sjöarna Lago d’Orta och Lago Maggiore. Men kanske allra mest känd är ändå regionen för sin utsökta mat och för sina excellenta viner. Ibland är det häpnadsväckande hur man i en liten enkel by kan hitta en restaurang med Michelinstjärna eller annan utmärkelse av rang. Vingårdarna står bitvis som spön i backen och bara i Novara Hills, området där Bogogno ligger, finns det 26 vinkällare. Från Bogogno anordnas det också utflykter med vinprovning följt av en riktigt god middag på någon av dessa vingårdar.

Fakta

GolfvärdNej
Avstånd golfbana0 m
Avstånd flygplatsMilano - Malpensa Airport, 30 km
Avstånd Milano77 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 20.995:-

Flygresa Stockholm - Milano t/r via Köpenhamn på hemresan
7 nätter i dubbelrum på Bogogno Golf Hotel
Halvpension (frukost & 6 middagar)
5 greenfees (3 x Del Conte GC och 2 x Bonora GC)
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer

Enkelrumstillägg 3995:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon18.2℃

Circolo Golf Bogogno

Circolo Golf Bogogno har två enastående golfbanor skapade av mästerdesignern Robert von Hagge.  Anläggningen är också försedd med ett rejält träningsområde och ett mycket elegant klubbhus i äkta italiensk stil. Självfallet står köket för en mat som gör att man aldrig vill åka härifrån.

Bonora Course

En böljande parkbana med några hål som bjuder på skapliga höjdskillnader. Den är relativt lång och lite mer utmanande än sin systerbana. Flera vatten i form av dammar och diken skapar svårigheter som kan påverka scoren. Detsamma gör flertalet bunkrar och en bitvis hög ruff att det kan vara avgörande att slå rakt. Här kan golfbil vara en god idé men det är inget måste.

Del Conte Course

Denna bana andas en del links eller s.k. hedland i sin karaktär. Trots detta är Del Conte något kortare och räknas som den lättare av de två men är ändå tillräckligt kaxig för att ha huserat kvalen till Europatouren. Banan är lite öppnare, plattare och har inte lika många vattenhinder. Det är otroligt fint att komma in på hål 18 och se hela klubbhuset speglas i den lilla sjön som ligger vid green.

Avsluta rundan med en svalkande dryck och en bit mat på den rejält tilltagna terrassen vid klubbhuset och blicka ut över banorna.

Träningsområde

Inte långt från klubbhuset, mellan tee hål 1 och green hål 18 på Del Conte finns också ett stort träningsområde. Utslagsplatserna är både från gräs och matta och sammanlagt finns det 60 platser. Här finns träningsbunkrar och greener för chippar och pitchar. Den stora puttgreenen med 36 hål ligger direkt utanför klubbhuset.

 

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Park- och linksbanor
Banfakta Bonora Course, Par 72 6284 5907 5284 5408 4907 4425
Conte Course, Par 72 6206 5776 5261 5338 4953 4454
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Hcp-gräns 36
Bandesign Robert von Hagge

Bogogno Golf Resort

Hotellet har ca 50 rum (varav 18 är helt nya för 2017), alla med egen balkong eller terrass. Med tanke på banornas höga ranking och klubbhusets finish hade man kanske förväntat sig ett 5-stjärnigt hotell, men tack och lov har man varit smartare än så! Ett nytt och fräscht 4-stjärnigt hotell gör det mer åtkomligt rent prismässigt, och här använder man sig av klubbens helt suveräna restaurang som endast ligger ett stenkast bort. Kombinationen är lyckad och man får på sätt och vis mer än vad man betalar för.

Restaurangen på resorten håller mycket hög klass på både mat och vin, dock till en rimlig prisnivå. Utanför hotellet finns även en pool och två tennisbanor.

Bra att veta är att standardrummen (comfort) inte har balkong och inte heller finns med twin beds. En uppgradering till Deluxe är dock mycket prisvärd och då får man även ett något större rum.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeCa 30 minuter från Milano Malpensa flygplats i en skön grön miljö
Rum50 st. Dusch/bad, hårfön, AC, värdeskpå, TV, telefon, minibar, uteplats/balkong
FaciliteterRestaurang, bar, pool, solterrass, takterrass med jacuzzi, tennis
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling mot internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.