Golfresor till Belek

månadens kampanj i november

Längs Beleks kust ligger golfbanorna som ett pärlband och här finns inte mindre än 11 olika golfanläggningar där flertalet har mer än en 18-hålsbana. Summerar man det så blir det hela 15 stycken 18-hålsbanor och tre stycken 9-hålsbanor. Här finns alltså ganska mycket på en relativt kort kuststräcka. Den första golfbanan som byggdes var National som öppnades redan 1994, och det var början på en enorm utveckling. Vi på Golf Plaisir har valt att arbeta med tre hotell och totalt fem 18-hålsgolfbanor.

Fantastisk linksgolf på Lykia Links

TÄVLING

Vinn tillbaka kostnaden för din golfresa!

De 150 första bokningarna till Belek är med i en tävling där man kan vinna tillbaka kostnaden för sin del av resan. Detta är en tävling som går i alla nordiska länder. Tävlingen avslutas när vi uppnått 150 bokningar eller senast den 31 december 2022. Två veckor efter att tävlingen är avslutad kommer huvudbokaren av er resa få ett mail där ni ska fylla i ert tävlingssvar. Det kommer vara tre frågor om Belek och sedan en utslagsfråga. Varje resenär kan skicka in ett tävlingssvar. Om vi inte får in ett helt korrekt svar så vinner den som är närmast på utslagsfrågan. Om vi inte kan kora en vinnare avgörs tävlingen via utslagsfrågor till vi har en unik vinnare. Tävlingen gäller endast för er som bokat en veckoresa till Belek under våren 2023. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

ÅRETS ROLIGASTE GOLFTÄVLING

Golf Plaisir Belek Trophy 2023

Den 20-27 februari avgörs årets roligaste lagtävling i golf på Sueno. Vi har detta första år begränsat antalet deltagare till 48 st vilket betyder att det är 24 olika lag som tampas om första priset som är en inbjudan att delta som regerande mästare även nästa år. Vi spelar tvåmanna bästboll men kommer även att ha priser för bästa nationslag, lagklädsel och närmast hål.

Läs mer om tävlingsresan

 

GOLFRESOR TILL BELEK

Våra tre toppdestinationer i Belek

Vi har fokuserat på årets nyhets Cullinan Links Golf Club som är det senaste tillskottet på Beleks golfkust. Sueno är en klassiker i Golf Plaisirs program och kanske den kompaktaste golfresorten i Belek där hotellet verkligen ligger i direkt anslutning till golfbanan. Lykia Links är ett verkligt lyckad design av Pete Dye. Vem vill inte spela Linksgolf men i Medelhavsvärme?

Läs mer om våra resor till Belek

 

SOV GOTT PÅ LYKIA LINKS

Enkelrum för bara 1 krona!

Åker man ett gäng golfvänner så är det alltid någon eller några som vill bo i ett enkelrum. Det blir ofta dyrt för den som vill ha enkelrum men inte på Lykia Links där vi har ett oslagbart pris på bara en krona. Det låga priset kan lösa problemet med snarkningar som en av de vanligaste orsakerna till att man väljer att betala extra för enkelrum.

Läs mer om våra resor till Lykia Links

 

GOLFRESEPODDEN

Avsnitt 22, Golf i Belek, del 1

Golfresepodden gör denna gång nedslag i Turkiets golfmecka Belek. Med hela 11 golfklubbar och betydligt fler golfbanor så blir det två program om Belek. Vi börjar med de lite äldre golfbanorna och försöker även förklara fenomenet Belek som är unikt i Europa. Det blir även middag med snus, en förklaring till var TAT Golf tog vägen, enorma middagsbufféer, ljusspel i hamnen och en genomgång av golfbanorna National, Titanic, Antalya Golf och slutligen Gloria Golf.

GOLFRESEPODDEN

Avsnitt 32, Golf i Belek, del 2

Golfresepodden gästas av Fredrik Hansson, tidigare golfambassadör i Turkiet, även kallad Mr Belek. Fredrik har på nära håll både sett och varit delaktig i Beleks utveckling till ett etablerat golfresmål. Efter mer än 20 år i Turkiet har Fredrik ett gäng intressanta historier att förtälja. Vi får höra en del om familjen Dye, plantering av ljung, tvångsrekryterade juniorer, tvättbrädor, tees på tak, målade fairways och en hel del om bland annat Lykia Links, Sueno och Carya.