Månadens erbjudande

Månadens erbjudande i januari gäller resor till underbara Costa Navarino i Grekland. Costa Navarino är den omåttligt populära golfresorten på det grekiska fastlandet som från och med våren 2022 erbjuder spel på hela fyra golfbanor. Inte nog med att du bokar din golfresa till en av de bästa golfresorterna i Europa, vi bjuder dessutom på en puttmatta (värde 1299:-) till de 100 första bokningarna som kommer in till oss.

Om resmålet

Dunes Course Costa Navarino

Costa Navarino, Kalamata

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina fyra sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning!På Costa Navarino andas allting kvalitet. Valet av plats, hotellkedjor, banskötsel av Troon Golf, golfbanedesign av Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr och José-Maria Olazabal är alla genomtänkta val för att kunna hålla högsta kvalitet. Nu erbjuder Costa Navarino så mycket mer än bara golf och kungligt boende. Hela kustlinjen kryllar av små mysiga vikar och den kulturintresserade lär få fullt upp!

 

Läs mer om Costa Navarino

Om erbjudandet

Under januari månad består månadens erbjudande av en fantastisk deal när du bokar din golfresa till grekiska Costa Navarino. För att du ska kunna förbereda dig inför resan på bästa sätt får du en puttmatta värd 1299 kr på köpet. Är ni fler personer i samma bokning skickar vi även med en puttspegel och en practice cup. Då finns alla möjligheter att träna på den så viktiga puttningen innan ni beger er till Costa Navarino under våren 2022.

Glöm inte att uppge kampanjkoden JANUARI22 när ni gör er resebeställning.

  • Kampanjen gäller mellan 1-31 januari 2022.
  • Boka en golfresa till Costa Navarino med avresa under våren 2022.
  • Uppge kampanjkod JANUARI22 när du gör bokningen.
  • Du får en puttmatta på köpet när du bokar för en person. (värde 1299:-)
  • Ni får en puttmatta + puttspegel + practice cup när ni bokar för två personer eller fler. (värde 1947:-)
  • Bokningspremierna skickas till den adress du uppgivit vid bokningen ungefär den 15 februari.
  • Kampanjen gäller endast de 100 först inkomna bokningarna.

Två nya golfbanor

Navarino Hills – Två nya golfbanor av designade av Olazabal

Våra gäster som åkte till Costa Navarino sent under hösten 2021 fick möjligheten att spela den ena av de nya golfbanorna på Navarino Hills. Alla gäster, och även våra golfvärdar Carina och Stephan, var lyriska över denna nya golfbana. Bay Course, som öppnades redan 2011, upplevs som extremt vacker med en helt magisk utsikt över Navarino Bay. Navarino Hills ligger på platån ovanför Bay Course och har om möjligt en ännu häftigare utsikt. Navarino Hills är absolut en anledning att åka tillbaka till Costa Navarino.

 

Läs mer om Navarino Hills

Gör vår Costa Navarino-quiz

Costa Navarino är Greklands bästa golfanläggning och ett av Europas populäraste golfresmål. Testa dina kunskaper om Costa Navarino eller gör vår quiz för att lära dig mer om detta underbara golfresmål. Vår quiz om Costa Navarino består av 10 frågor med fokus på golfen men givetvis även regionen och delvis Grekland i allmänhet. Du vinner inget pris om du har alla rätt, mer än den sköna känsla som det är att briljera i ett ämne. Vi hoppas givetvis att denna lilla quiz även ska vara en inspirationskälla till att besöka Costa Navarino som är en av Europas absolut bästa golfanläggningar. Dela gärna quizen med dina vänner och bekanta.

 

Starta vår quiz

Podcast

Golf på Costa Navarino i Grekland

I detta avsnitt av Golfresepodden gästas Anders och Johan av Golf Plaisirs ortspersonal på Costa Navarino, Martin och Josefine. Johan är avundsjuk på Josefines spel på Augusta National. Martin har koll på ett olivträds ålder och Anders har varit där och träffat José-Maria Olazábal som ska designa de två nya golfbanorna. Det snackas även om sänkbara broar, hundfamiljer, skeppsredaren Vassilis, Mästarnas Mästare och en hel del om de två golfbanorna.

 

Lyssna på avsnittet