Kampanj Kanarieöarna

Fram till årsskiftet kommer vi på Golf Plaisir löpande sätta stort fokus på alla våra golfresmål till Kanarieöarna. Tanken är att denna kampanjsida ska vara en samlingssida där man kan ta del av alla erbjudanden men även annan matnyttig information om golfen på Kanarieöarna. Vi börjar med Gran Canaria och en av våra populäraste destinationer Meloneras Golf. Vi kommer att bygga på efter hand med fler erbjudanden till andra fantastiska golfresmål på Kanarieöarna. Vår fria avbokning fram till 30 dagar före avresa gäller till samtliga golfresmål som vi har till Kanarieöarna.

Rabatterade golfresor till Caleta de Fuste!

Caleta de Fuste är ett populärt tillhåll för golf- och soltörstande skandinaver vintertid. Här erbjuder Golf Plaisir både veckoresor med boende på hotell och Long Stay-resor med boende i lägenhet. Golfen spelas på de närliggande banorna Fuerteventura Golf och Antigua de Salinas.

Spara 1500:- per person på din veckoresa till Caleta de Fuste. Long Stay-resenärer får hela 2000:- rabatt per person.

 

Läs mer om Caleta de Fuste

Playitas Golf

Oslagbart pris till Playitas!

Spela hur mycket golf du vill i solen och värmen! Playitas är främst känt som en utmärkt anläggning för den som gillar att träna olika sporter men är också väldigt populärt bland barnfamiljer.

Just nu kan du åka till Playitas för det otroliga priset 4.995:-/person. I priset ingår boende i lägenhet, halvpension och obegränsat med golf på Playitas.

Boka enkelrum för bara 1 krona!  Erbjudandet gäller avresor fram till 14 december.

Läs mer om Playitas

Kampanjpris till Meloneras, Gran Canarias

Meloneras på Gran Canaria är ett av våra absolut mest populära golfresmål med en fantastisk golfbana och två hotell av högsta klass.

Boka din resa till Meloneras och få upp till 2500 kr rabatt beroende på vilket hotell du väljer att bo på. Greenfeepaketet är detsamma med 5 heldagsgreenfee per vecka. Om du väljer att bo på Lopesan Baobab så får du 2000 kr rabatt och på det lite lyxigare Lopesan Villa del Conde så ger vi 2500 kr i rabatt..

 

Läs mer om Meloneras

Full frihet fram till 30 dagar före avresa

Vi på Golf Plaisir vill att du ska kunna se fram emot och njuta av din golfresa precis som vanligt. Det är viktigt att du inte känner någon oro för att din resa ska bli av eller att du ska känna dig ekonomiskt tvingad att åka på något som du inte är bekväm med.

 

Full frihet fram till 30 dagar före avresa

Vinn en golfresa till Fuerteventura!

Nu har du chansen att vinna en härlig golfresa till populära Fuerteventura! Svara på tre enkla frågor om Fuerteventura och en lite knepigare utslagsfråga så kan drömresan bli din. Vinnaren får en golfresa till Caleta de Fuste med boende på Elba Sara Hotels i halvpension och 4 greenfees.

 

Till tävlingen

Kostnadsfritt covid-19-test före resa till Kanarieöarna

Som en extra säkerhetsåtgärd har de kanariska myndigheterna valt att införa krav på att du som reser till Kanarieöarna och som ska bo på ett hotell, ska kunna visa upp ett negativt covid-19-test vid ankomst. Detta test är kostnadsfritt för dig som reser till Kanarieöarna med Golf Plaisir.

 

Läs mer om testet

Kostnadsfri covid-19 försäkring

Alla turister som reser till Kanarieöarna får en kostnadsfri extra covid-19 försäkring genom AXA Seguros.

 

Läs mer om försäkringen

Vad kan du om golfen på Kanarieöarna?

Kan du lika mycket som du tror om golfen på Kanarieöarna? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän.

 

Gör quizen här

 

Golfresepodden om Kanarieöarna

Vi har just nu tre podcastavsnitt som handlar om Kanarieöarna. Luta dig tillbaka och lyssna på Anders och Johan som tillsamman med en gäst som kommer att dela med sig av deras gedigna golfresekunskaper och mycket annat. När det gäller Kanarieöarna så hittar ni matnyttig information om Teneriffa (nr 4), Lanzarote (nr 12) och Fuerteventura (nr 30).

 

Lyssna på Golfresepodden