Kampanj Kanarieöarna

Fram till årsskiftet kommer vi på Golf Plaisir löpande sätta stort fokus på alla våra golfresmål till Kanarieöarna. Tanken är att denna kampanjsida ska vara en samlingssida där man kan ta del av alla erbjudanden men även annan matnyttig information om golfen på Kanarieöarna. Vi börjar med Gran Canaria och en av våra populäraste destinationer Meloneras Golf. Vi kommer att bygga på efter hand med fler erbjudanden till andra fantastiska golfresmål på Kanarieöarna. Vår fria avbokning fram till 30 dagar före avresa gäller till samtliga golfresmål som vi har till Kanarieöarna.

Playitas, Fuerteventura – En hel vecka fr. 4995:-

Playitas är en välkänd multisportanläggning, här finns allt från pingis till simning i OS-bassäng och givetvis även en golfbana. Playitas är som en grön oas i den annars mycket vackra och karga naturen. Vill du ha en aktiv semester med mycket golf, sol från blå himmel, salta bad och möjlighet att prova på andra sporter, ja då är Playitas resmålet för dig.

 

Läs mer om Playitas

Kampanjpris till Meloneras, Gran Canarias

Meloneras på Gran Canaria är ett av våra absolut mest populära golfresmål med en fantastisk golfbana och två hotell av högsta klass.

Boka din resa till Meloneras och få upp till 2500 kr rabatt beroende på vilket hotell du väljer att bo på. Greenfeepaketet är detsamma med 5 heldagsgreenfee per vecka. Om du väljer att bo på Lopesan Baobab så får du 2000 kr rabatt och på det lite lyxigare Lopesan Villa del Conde så ger vi 2500 kr i rabatt..

 

Läs mer om Meloneras

Full frihet fram till 30 dagar före avresa

Vi på Golf Plaisir vill att du ska kunna se fram emot och njuta av din golfresa precis som vanligt. Det är viktigt att du inte känner någon oro för att din resa ska bli av eller att du ska känna dig ekonomiskt tvingad att åka på något som du inte är bekväm med.

 

Full frihet fram till 30 dagar före avresa

Kostnadsfritt covid-19-test före resa till Kanarieöarna

Som en extra säkerhetsåtgärd har de kanariska myndigheterna valt att införa krav på att du som reser till Kanarieöarna och som ska bo på ett hotell, ska kunna visa upp ett negativt covid-19-test vid ankomst. Detta test är kostnadsfritt för dig som reser till Kanarieöarna med Golf Plaisir.

 

Läs mer om testet

Kostnadsfri covid-19 försäkring

Alla turister som reser till Kanarieöarna får en kostnadsfri extra covid-19 försäkring genom AXA Seguros.

 

Läs mer om försäkringen

Vad kan du om golfen på Kanarieöarna?

Kan du lika mycket som du tror om golfen på Kanarieöarna? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän.

 

Gör quizen här

 

Golfresepodden om Kanarieöarna

Vi har just nu tre podcastavsnitt som handlar om Kanarieöarna. Luta dig tillbaka och lyssna på Anders och Johan som tillsamman med en gäst som kommer att dela med sig av deras gedigna golfresekunskaper och mycket annat. När det gäller Kanarieöarna så hittar ni matnyttig information om Teneriffa (nr 4), Lanzarote (nr 12) och Fuerteventura (nr 30).

 

Lyssna på Golfresepodden