Kampanj Kanarieöarna

Fram till årsskiftet kommer vi på Golf Plaisir löpande sätta stort fokus på alla våra golfresmål till Kanarieöarna. Tanken är att denna kampanjsida ska vara en samlingssida där man kan ta del av alla erbjudanden men även annan matnyttig information om golfen på Kanarieöarna. Vi börjar med Gran Canaria och en av våra populäraste destinationer Meloneras Golf. Vi kommer att bygga på efter hand med fler erbjudanden till andra fantastiska golfresmål på Kanarieöarna. Vår fria avbokning fram till 30 dagar före avresa gäller till samtliga golfresmål som vi har till Kanarieöarna.

Kampanjpris till Buenavista, Teneriffa

Buenavista är ett av våra favoritresmål. Med sitt underbara läge direkt vid den väldiga Atlanten på norra delen av Teneriffa, bjuder Buenavista på en riktig upplevelse. Njut av naturen, golfbanan och det härliga hotellet.

Spara 1000 kr och få en extra greenfee på köpet när du bokar din resa till Buenavista! Dessutom ingår inträdet till spa-avdelningen under hela veckan. Erbjudandet gäller fram till 31 oktober.

 

Läs mer om Buenavista

Kampanjpris till Meloneras, Gran Canaria

Meloneras Golf är en av Golf Plaisirs storsäljare med en fantastisk vacker golfbana. Här kan du välja mellan något av de två topphotellen Lopesan Baobab eller Lopesan Villa del Conde.

Spara mellan 1400 till 1800 kr på din resa till Meloneras! Erbjudandet gäller fram till 30 september.

 

Läs mer om Meloneras

Full frihet fram till 30 dagar före avresa

Vi på Golf Plaisir vill att du ska kunna se fram emot och njuta av din golfresa precis som vanligt. Det är viktigt att du inte känner någon oro för att din resa ska bli av eller att du ska känna dig ekonomiskt tvingad att åka på något som du inte är bekväm med.

 

Full frihet fram till 30 dagar före avresa

Vinn en golfresa till Meloneras!

Varje år skickar Golf Plaisir mängder med golfsugna gäster till Kanarieöarna. Det i särklass populäraste resmålet är Meloneras på Gran Canaria, dit många av besökarna gärna återvänder år efter år. Svara på tre enkla frågor så har du chansen att vinna en alldeles egen upplevelse i form av en golfresa till Meloneras med boende på lyxhotellet Lopesan Villa del Conde.

 

Till tävlingen

Kostnadsfri covid-19 försäkring

Alla turister som reser till Kanarieöarna får en kostnadsfri extra covid-19 försäkring genom AXA Seguros.

 

Läs mer om försäkringen

Vad kan du om golfen på Kanarieöarna?

Kan du lika mycket som du tror om golfen på Kanarieöarna? Testa dina egna kunskaper eller utmana en vän.

 

Gör quizen här

 
 

Golfresepodden om Kanarieöarna

Vi har just nu tre podcastavsnitt som handlar om Kanarieöarna. Luta dig tillbaka och lyssna på Anders och Johan som tillsamman med en gäst som kommer att dela med sig av deras gedigna golfresekunskaper och mycket annat. När det gäller Kanarieöarna så hittar ni matnyttig information om Teneriffa (nr 4), Lanzarote (nr 12) och Fuerteventura (nr 30).

 

Lyssna på Golfresepodden