HTU-golfskolan 2023

Boka din plats på HTU-golfskolan 2023

4-11 februari + 18-25 februari, 2023 (fullbokad)

Den mycket populära HTU-golfskolan har varit en del av utvecklingen av den svenska tränarkåren under decennier. HTU-golfskolan organiseras av SGF och PGA men genomförs av PGA i samarbete med Golf Plaisir som reseleverantör.

I februari 2023 arrangeras två olika HTU-golfskolor med plats för 96 deltagare på varje resa. Välj det datum som passar dig bäst!

HTU-golfskolan skiljer sig något från en normal golfskola. Varje tränare har endast 6 golfskoleelever i varje grupp som inte bara får träning i alla olika moment inom spelet, utan även coachning på banan under alla dagar på golfskolan. PGA har sedan på plats en stab av kurschefer och mentorer som har i uppgift att utveckla varje golfpro i deras arbete som tränare. Detta gör att golfskolan är minutiöst planerad in i minsta detalj och du kommer få en förstklassig upplevelse och utbildning.

Mer information om PGA hittar du här.

SGF och PGA hälsar dig välkommen till HTU-golfskolan.

Novo Sancti Petri

Ballesteros första skapelse

I hjärtat av Andalusien ligger Novo Sancti Petri, vårt paradis för våra golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri bor vi direkt på den långa sandstranden med 36 hål underbar parkgolf tvärs över gatan.

Novo Sancti Petri har länge varit en destination för soldyrkare – här ligger en av de längsta och bästa sandstränderna i hela Costa del la Luz. Stranden La Barrosa är 5 mil lång och erbjuder fantastiska möjligheter för bad och promenader eller kanske endast njutning för själen. Vårt hotell, Iberostar Royal Andaluz, ligger självfallet direkt på stranden och en kort promenad från hotell och strand ligger även golfbanan. Novo Sancti Petri Golf ståtar med 36 hål golf av yppersta klass. Parkbanan slingrar sig ända ner till havet på sina håll och passar alla typer av golfare med sin karaktärisitiska parkkaraktär. I området finns det finns gott om restauranger och butiker som håller öppet året runt.

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Avstånd golfbana500 m. Shuttlebus finns.
Avstånd flygplatsSevilla Airport 149 km, Malaga Airport 221 km
Närmaste stadChiclana de la Frontera, 9,2 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 16.395:-

7 nätter på Iberostar Royal Andulus Hotel i dubbelrum
Semi All-inclusive, frukost och middag inkl. dryck, samt fria drycker i baren mellan kl 18.00 - 24.00
5 rundor golf på Novo Sancti Petri
Flygresa t/r
Flygskatt
Golfbag på flyget
Transfer flygplats t/r
Golfskola med HTU-eleverna
Obegränsat med drivingrangebollar till träningen

Enkelrumstillägg 2495:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon15.2℃

Club de Golf Novo Sancti Petri

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbanor med inslag av seaside
Banfakta Sea & Pines, Par 72 6460 6097 5482 5206
Centro, Par 72 6071 5846 5427 5185
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Bandesign Severiano Ballesteros

Iberostar Royal Andalus

Iberostar Royal Andalus är en resort som ligger direkt på La Barrosa Beach i Novo Sancti Petri La Barrosa Beach är den 5 mil långa vita sandstranden som klassas som en av de bästa i hela Costa de la Luz. Hotellet har 413 rum som alla är utrustade med det som behövs för en trevlig semester. De flesta hotellrum ligger i tre flyglar som går ut mot havet. Det centrala i hotellbyggnaden är den trevliga lobbyn och i anslutning till denna hittar man även den stora baren och bufférestaurangen.

Under Golf Plaisirs säsong är det många golfare på hotellet men det märks att sol och bad dominerar under andra perioder då hotellet har två pooler, två stora solterrasser, spa, bubbelpooler och turkisk bastu. Det finns även två restauranger, Los Olivos och El Chozo. Bufférestaurangen är förhållandevis stor och maten är ett kapitel för sig. Iberostar satsar hårt på att göra buffén till något extra. Det finns mycket gott att välja mellan och buffén varieras från dag till dag. Vi har Semi all inclusive på hotellet vilket betyder att dryck ingår till maten och även i baren mellan 18.00 och 24.00.

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägePå stranden, nära klubbhuset
Rum413 st. Alla rum med AC, safebox, hårtork mm.
FaciliteterInomhuspool, utomhuspool, restaurang, bar, gym mm.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Novo Sancti Petri Golf Club

Iberostar Royal Andalus

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.