Vårt utbud under hösten och även vintern har påverkas av coronapandemin och UD:s avrådan av resor utanför EU. För att underlätta för de som vill resa under hösten och vintern så har vi här samlat de golfresmål som vi har till försäljning.

Höstens golfresor

 
Vi har anpassat antalet golfresmål som vi har till försäljning under hösten 2020. Denna förändring i vårt utbud är inte helt oväntat en följd av coronapandemin. Stora delar av höstens flygprogram från Sverige har ändrats och resmål som tidigare hade bra flyglösningar har just nu inga alls eller med mellanlandning. Efterfrågan att resa utomlands har minskat kraftigt och därför har vi valt att koncentrera våra resor till några utvalda resmål under hösten.
 

Grekland

the bay course costa navarino

Costa Navarino, Kalamata

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina två sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning!

 

Läs mer om Costa Navarino

Spanien

Almerimar, Malaga

Almerimar har funnits med på skandinaviska golfares semesterkarta i över 30 år. Spaniens bästa klimat och den avkopplande atmosfären har lockat tusentals golfare på jakt efter den optimala golfdestinationen.

Finns även som vinterresor och Long Stay.
 

Läs mer om Almerimar

Villaitana, Alicante

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.

 

Läs mer om Villaitana

La Cala, Malaga

I hjärtat av Costa del Sol, beläget mellan Fuengirola och Marbella ligger La Cala Golf Resort. La Cala Golf Resort är det självklara valet för dig som önskar den optimala golfresan med boende vid golfbanan och hela tre golfbanor till ditt förfogande!

 

Läs mer om La Cala

El Rompido, Costa de la Luz

I den västra delen av Andalusien, bara 30 minuter från den portugisiska gränsen, ligger denna härliga 36-hålsanläggning – El Rompido. Spela och njut av banorna och den orörda naturen.

Finns även som vinterresor och Long Stay.
 

Läs mer om El Rompido

Vinterns golfresor

 
Vi kommer att ha i det närmast samma program som föregående år till Kanarieöarna. Säsongen sträcker sig från mitten av oktober till början av april.
När det gäller resor utanför EU såsom Förenade Arabemiraten och Marocko råder UD:s avrådan fram till 15 november. Vi har valt att starta säsongen lite senare och första avgången till Förenade Arabemiraten går 9/12 och 13/12 till Mazagan i Marocko.
 

Kanarieöarna

Gran Canaria

Golf på Gran Canaria är huvudsakligen koncentrerad kring turistområdena på södra delen av ön. Men i själva verket hittar du Spaniens näst äldsta golfklubb, Real Club de Golf de Las Palmas norra delen av ön. Golfbanan är också känd som Bandama Golf, uppkallad efter vulkanen där golfbanan ligger.

 

Läs om våra golfresor till Gran Canaria

Teneriffa

Intresset för att spela golf på Teneriffa har ökat stadigt år efter år. Ett härligt klimat och några fantastiskt vackert belägna golfbanor har starkt bidragit till detta. En golfresa till Teneriffa kommer inte att göra dig besviken.

 

Läs om våra golfresor till Teneriffa

Fuerteventura

Golf på Fuerteventura har länge varit en specialitet för Golf Plaisir. Vi har under flera år samarbetat med alla tre golfbanorna på Fuerteventura. Hit kan du resa både på veckoresa och Long Stay.

 

Läs om våra golfresor på Fuerteventura

Lanzarote

Att spela golf på Lanzarote är väldigt populärt bland svenska golfspelare. Vi har många gäster som återvänder hit år efter år. En temperatur mellan 19 och 25 grader, mysiga golfbanor med havsutsikt och all inclusive på hotellet bidrar mycket till det.

 

Läs om våra golfresor till Lanzarote

Förenade Arabemiraten

Abu Dhabi

Med en golfresa till Abu Dhabi har du möjlighet att kombinera en underbar badsemester på lyxhotell med spel på några av världens bästa golfbanor. Allt i ett skönt och behagligt klimat.

 

Läs om våra golfresor till Abu Dhabi

Ras al-Khaimah

Ras al-Khaimah är den perfekta destinationen för oss svenskar. Här hittar du fantastiska stränder med vit sand och en underbar golfanläggning i form av Al Hamra.

 

Läs om våra golfresor till Ras al-Khaimah

Marocko

Golf Plaisir-Casablanca-Mazagan-main golf 2

Casablanca

Det finns totalt 12 golfbanor runt Casablanca om man även räknar med de banor som finns runt den närliggande huvudstaden Rabat. Den Gary Player-designade golfbanan Mazagan Golf, som ligger en dryg timme söder om Casablanca är ett av många bra alternativ för de som vill spela golf i Casablanca-området.

 

Läs om våra golfresor till Casablanca

Golfresor våren 2021

 
Vi arbetar just nu för fullt med att få upp så många som möjligt av vårens resmål till försäljning. Vår ambition är att vi ska ha ett fullt program till samtliga våra golfresmål till våren.