Praia D'El Rey

Följ med familjen Hedblom till Portugal!

9 – 16 april & 16 – 23 april, 2022

Med sin gedigna kunskap och härliga stil är familjen Hedblom en av Sveriges absolut mest populära golffamiljer. Nu kan även du åka på en golfresa tillsammans med Madde, Peter och Kasper. Denna trio kommer under en vecka drilla sina elever både på rangen och på golfbanan. Madde och Kasper kommer att husera på träningsområdet och Peter kommer att ha huvudansvaret för träningen ute på golfbanan.

Under resan kommer tränarna, precis som vanligt, bjuda på sig själva och skapa en familjär atmosfär. Det blir en mängd gemensamma middagar där många historier och skratt utlovas. Vi inför även några nya begrepp som ”dagens familjemedlem” och den som vinner avslutningstävlingen blir ”adopterad” av familjen Hedblom och får en golfdag på Gävle Golfklubb nästa säsong.

Praia D' El Rey

På kanten till Atlanten

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är drygt 10 år sedan och nu har den uppgradering som vi väntat på kommit, med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, strax norr om Lissabon, erbjuder en luxuös och bedårande vistelse för alla smaker. Njut av en mjuk, havsdoftande bris medan du svingar golfklubban utmed Atlantens vågor. Avnjut någon av havets läckerheter på hotellets restauranger och avsluta dagen med ett gott vin medan du låter ögonen vila på solnedgången. Kan det bli mer njutningsfullt? Njutning är ett nyckelord på Praia D’El Rey Golf & Beach Resort. Här erbjuds en fantastisk vistelse med storslaget hav, underbara golfbanor, ett 5-stjärnigt Marriotthotell och mängder med kulturupplevelser. Vi rekommenderar att utforska Óbidos, en väldigt mysig, medeltida by. Av många ansedd som den vackraste historiska byn i hela Portugal.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Banor i närområdet4
Avstånd flygplatsLisbon Airport, 90 km
Avstånd golfbanorPraia D'El Rey - 1 km, West Cliffs - 11 km
Närmaste stadPeniche - 18 km, Obidos- 20 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 18.995:-

Flygresa Stockholm - Lissabon t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer
7 nätter i dubbelrum på Marriott Praia D’El Rey Golf & Beach Resort
7 frukost & 6 middagar
5 greenfees på Praia D’El Rey
Träning inkl. bollar varje speldag

Enkelrumstillägg 3495:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon7.3℃

Praia D'El Rey Golf Club

”Det här landskapet är sådant som vi banarkitekter alltid försöker skapa. På Praia D’El Rey finns allting naturligt”. Så uttalar sig den kände arkitekten Cabell B. Robinson om Praia D’El Rey. Banan rankas stadigt som en av de bästa på Europas fastland och sträcker ut sig vid Atlantkustens otroligt vackra vyer. Framför allt hål 12-15 ger en golfupplevelse som ingen kan glömma, och den måste upplevas för att förstås. Variationen på golfbanan är ypperlig. Det växlar mellan lätt böljande parkbana till klassisk seaside med vackra sanddyner som ett naturligt inslag i landskapet. Praia D’El Rey erbjuder en golfbana av mästerskapskaraktär och passar golfare av alla kalibrer.

Fakta

Bankaraktär Park/seasidebana
Banfakta Par 73, 6176 5716 5232 4863
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Banor i närområdet 4
Hcp-gräns 28 för herrar, 36 för damer
Bandesign Cabell B. Robinson

Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

Att spela en golfbana av högsta klass kräver ett boende av samma kaliber, eller hur? Det 5-stjärniga Marriotthotellet, beläget direkt vid Praia-banan och havet håller exakt den standard förväntningarna kräver. På hotellet möts gästerna av ett leende och en service av allra högsta klass. Här finns 179 rum, en del vetter mot havet, andra mot golfbanan och rummen håller mycket hög standard. Rummen är mycket smakfullt inredda i sober klassisk stil. På Marriotthotellet finns mängder med faciliteter – både inom- och utomhuspool, gym, spa, barer och flera restauranger i olika stilar med olika utbud. Söker du den perfekta njutningen har du hittat rätt!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägeDirekt vid golfbanan ca 900 m från klubbhuset.
Rum179. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork, mm.
FaciliteterInomhuspool, utomhuspool (ej uppvärmda), spa, restaurang mm.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

The Village

The Village är ett passande namn då man får en genuin portugisisk by-känsla, som dessutom ligger granne med den mäktiga Atlanten. De högklassiga lägenheterna ligger utbredda inom vackra trädgårdar med små gångvägar som skapar den unika känslan med kullerstenarna och den blå-vita kakelmosaiken på väggarna. Lägenheterna är stora och rymliga med hög takhöjd. Alla lägenheter har två separata sovrum, ett vardagsrum, ett kök och två badrum – här finns gott om utrymme även för en längre vistelse. Lägg därtill en större terrass med utemöbler för skön avkoppling. Det är fräscht och modernt och fullt utrustat.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägeVid golfbanan, närhet till stranden
Lägenheter122 st. Vardagsrum/allrum med fullt utrustat kök, 2 alt. 3 separata sovrum, badrum. Alla lägenheter har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
FaciliteterUtomhuspool, minimarket, privat parkering.
WifiI lägenheterna finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 8

– Golf norr om Lissabon

I det här avsnittet av Golfresepodden har Anders och Johan besök av sin chef Peter Browall. Anders gillar Praia och West Cliffs, men är som vanligt minst lika intresserad av Obidos slott och ringmur eller fiskrestaurangerna i Peniche. Johan försöker vrida och vända på statistik och ranking från Golf Plaisirs senaste studieresa till området. Peter visar sig kunna minst lika mycket om surfing som golf, om det är mycket eller lite låter vi lyssnarna avgöra…

Praia D'El Rey Golf Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.