Camporeal

Följ med familjen Hedblom till vackra Camporeal!

14 – 21 oktober eller 21 – 28 oktober, 2023

Med sin gedigna kunskap och härliga stil är familjen Hedblom en av Sveriges absolut mest populära golffamiljer. Nu kan även du åka på en golfresa tillsammans med Madde, Peter och Kasper. Denna trio kommer under en vecka drilla sina elever både på rangen och på golfbanan. Madde och Kasper kommer att husera på träningsområdet och Peter kommer att ha huvudansvaret för den viktiga träningen på och runt greenen.

Under resan kommer tränarna precis som vanligt, bjuda på sig själva och skapa en familjär atmosfär. Det blir en mängd gemensamma middagar där många historier och skratt utlovas.

Läs mer om familjen Hedblom

Camporeal

Portugals bästa golfhotell!

Några mil norr om Lissabon strax utanför det lilla samhället Torres Vedras ligger den utmärkta golfresorten Camporeal. Här erbjuds ett fantastiskt boende och en mycket trevlig och varierande golfbana direkt i anslutning till hotellet i ett mycket vackert och böljande landskap.

På Camporeal är det lätt att känna sig bortskämd, här bor man ståtligt på Dolce Camporeal som 2018 enligt World Golf Awards utnämndes till bästa golfhotell i Portugal. Hotellet ligger prefekt placerat mer eller mindre mitt på golfbanan. Allting är nära och enkelt. Unna dig en Spa-behandling, spela tennis, ta ett dopp i poolen, avnjut ett gott lokalt vin på din balkong i solen, eller gör ett besök i Lissabon, på Camporeal finns alla möjligheter för en lyckad golfsemester.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Banor i närområdet1
Avstånd flygplatsLissabon Airport 44 km
Avstånd golfbana0 m
Närmaste stadTorres Vedras, 11 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 19.995:-

Flyg Stockholm - Lissabon t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer
7 nätter i dubbelrum på Dolce Camporeal
Halvpension (frukost & 6 middagar)
5 greenfees på Camporeal
8 st resenärer i varje träningsgrupp
2 tränare på 1 grupp & 1 tränare på 1 grupp
2 h träning/dag x 5 dagar (en ledig dag)

Enkelrumstillägg 2995:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon15.5℃

Camporeal Golf Club

Camporeal Golf har genomgått en hel del förbättringar och är idag en mycket trevlig bekantskap som man gärna spelar om och om igen. Banan ligger vackert omkring hotellet och erbjuder 18 varierande hål i delvis kuperad terräng som skapar den vackra karaktären på banan.

Camporeal startar med ett ganska snällt och inte alltför långt par 5-hål nedför. Ett bra första hål som uppvärmning, men se upp för vattnet på höger sida! Därefter följer flera roliga och spännande hål som växer för varje dag man spelar dem. Hål 6 är ett bra exempel – här krävs nästan ett perfekt utslag för att ha en chans till bra score. Men som sagt, man lär sig under dagarna på Camporeal hur man ska bemästra utmaningen på hål 6. Vi anser att de första nio hålen är den tuffare av de två 9-hålsslingorna. De sista nio hålen är lite bredare och snällare, exempelvis hål 17 som är ett par 5-hål kraftigt nedför. Här kan man verkligen flyga långt om man träffar rätt!

Efter avslutad runda kan man med fördel sitta ned i golfrestaurangen och avnjuta en god lunch och något kallt att dricka, samtidigt som man tittar på inspelen vid 18:e hålet.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Kuperad parkbana
Banfakta Par 72, 5510 4745
HCP-gräns 28 för herrar, 36 för damer
Drivingrange Utslag från gräs
Bandesign Donald Steel

Dolce Camporeal Lisboa

Det 5-stjärniga Dolce Hotel Camporeal är av mycket hög klass i perfekt läge för golfgäster. Här bor man i mycket trevliga rum med balkong och alla bekvämligheter man kan önska sig. Allting är koncentrerat till en och samma byggnad vilket gör det bekvämt och smidigt under vistelsen. Här tar man bara hissen för att komma till den trevliga restaurangen Manjapao där man avnjuter sin frukost och middag. En av dagarna ingår dessutom en specialmiddag på Grande Eschola Fine Dining Restaurant, då även vin ingår till maten. Missa inte den trevliga baren – här serveras kalla drycker i mycket avkopplande miljö, eller varför inte besöka hotellets spa som erbjuder sköna behandlingar. Det finns även en härlig inomhuspool och bastu som står till förfogande för den som önskar skämma bort ömmande golfmuskler. Utomhuspoolen är öppen under sommarsäsong som även inkluderar några av de veckor som Golf Plaisir har gäster på Camporeal, den kan ge ett svalkande morgondopp för den som önskar.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeDirekt vid golfbanan
Rum179 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork, m.m.
FaciliteterInomhuspool, utomhuspool (ej uppvärmda), spa, restaurang, WI-FI Internet vid baren m.m.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.