?>

Shula's Golf

Shula's Golf

Välkommen till The Sunshine State!

Golf i Florida, the Sunshine State, är ett paradis för soltörstande golfare. Här är bilarna vräkigare, hamburgarna större, strandpromenaderna bredare och golfbanorna är fler och bättre än någon annanstans i världen. Med en bra bit över 1000 golfbanor och i det närmaste perfekt golfklimat är detta utan tvekan ett mecka för golfare. Vår pärla i Florida, Shula’s Hotel & Golf Club, ligger i pittoreska Miami Lakes. Här finns det mesta men området präglas av ett lugn och fridfullhet som man sällan finner i USA. USA är ofta kontrasternas land och bara en dryg halvtimme från Miami Lakes så befinner man sig på de välkända restaurangerna och barerna längs Miami Beach.

En resa till Florida och Miami Lakes erbjuder så mycket mer än massor med golf för den som önskar. Shopping i gigantiska shoppingcenter, sköna bad på härliga ständer, Key West, NHL-hockey är några av alla de upplevelser som är möjliga med utgångspunkt från Miami Lakes. Hyrbilen kommer att göra att ni kan genomföra en mängd spännande utflykter på egen hand. Miami Lakes är en egen community som har runt 30 000 invånare och kan jämföras med en idyllisk småstad med storstaden runt hörnet. Här kan man njuta av lugnet och strosa i den lilla stadskärnan som ligger direkt utanför hotellentrén.

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Avstånd golfbana1 km
Avstånd flygplatsFort Lauderdale International Airport, 40 km
Närmaste stadMiami, 30 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 18.995:-

7 nätter i dubbelrum
frukostpension
6 greenfees på Shula's Golf
del i golfbil
flyg
flygskatt
transport av golfbag
del i hyrbil (1x hyrbil/2 resenärer)

Väder just nu

weather-icon28℃

Shula's Golf Club

Shula´s Golf Club, eller Senators Course som den egentligen heter, är en parkbana i typiskt Floridasnitt. Golfbanan som fått namn efter Don Shula, en legend inom amerikansk fotboll, är en av de äldre golfbanorna i distriktet. Den öppnade för spel 1962 och genomgick en stor ombyggnation under 1998. Golfklubben ligger bara ett par minuters transfer från vårt hotell, här känner man sig alltid välkommen. Senators Course ligger i karaktäristisk Floridanatur – här finns härliga blomsterarrangemang samt ett rikt fågel- och djurliv.

Golfbanan är en klassisk, flack parkbana med ett antal vattenhinder som kommer i spel på tio utav hålen. Fairways kantas av bermudaruff samt stora, strategiskt utplacerade palmer som inte sällan hamnar mitt i spellinjen efter ett mindre perfekt utslag. För spelare med högre handicap är Senators Course en lagom svår utmaning och för den skicklige spelaren erbjuder den ett flertal goda birdiemöjligheter. Men det gäller att hålla tungan rätt i mun, då alltför riskfyllda slag ofta blir bestraffade. I synnerhet på banans signaturhål nr 7, ett par fem-hål med en ö-green där missade inspel obönhörligen bestraffas med ett vattenbesök. Man kan skåda en och annan stork spatserande på golfbanan och ibland någon av de relativt skygga leguanerna. Givetvis ingår golfbil i under golfrundorna, som sig bör i Florida.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72. 6178 5622 5144 4558
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från gräs
Bandesign Bill Watts/Kipp Schulties

Shula's Hotel

Shula’s Hotel ligger centralt beläget i Miami Lakes. Med sina 222 rum i mysig Florida-stil smälter hotellet väl in i omgivningarna. Läget är perfekt – direkt vid Main Street med affärer och restauranger direkt utanför hotellet. Frukosten äter man nere i frukostmatsalen som ligger i direkt anslutning till hotellets sportsbar. Denna är välbesökt kvällstid då många kommer hit för att följa sitt favoritlag på TV och att ta något att dricka. Middagarna under veckan intas med fördel på någon av de många restaurangerna som ligger utanför hotellet. Main Street blir en gågata efter 20.00 på kvällen, då trafiken stängs av och gatan fylls av folk som njuter av den härliga atmosfären. Vi rekommenderar ett besök på Miller’s Ale House som är en typisk lokal bar och restaurang i slutet av Main Street, bara fem minuters promenad från hotellet. Eller varför inte en utsökt köttbit på Shula´s Steak House? Restaurangen ligger vägg i vägg med klubbhuset – här ingår en värdecheck per dag i resans pris.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeCa 1 km från golfbanan och 30 km till Miami.
Rum222. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork m.m.
FaciliteterUtomhuspool, restauranger, barer, m.m.
WifiPå hotellet finns trådlöst internet utan extra kostnad.

The Senator Course at Shula's Golf Club

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.