Sueno Golf

Sueno

Turkiets bästa golfresort

Runt Belek, på det som brukar kallas Turkiska Rivieran, finns det inte mindre än 14 underbara golfbanor att välja på. Sueno är utan tvekan den mest kompletta golfresorten av dem alla!

Turkiska Rivieran är ett paradis för den som vill spela på flera banor och dessutom banor av yppersta kvalitet. Själva Belek är en turistort med ett 50-tal lyxhotell, fina stränder, shoppingcenter och 14 golfbanor – med andra ord ett Eldorado för golfare. I Golf Plaisirs sortiment har vi valt ut den anläggning vi tycker sticker ut som den mest kompletta, Sueno. Två underbara 18-hålsbanor med prima parkgolf och ett riktigt golfhotell alldeles intill banan där du har nära till allt. På Sueno kan alla få sin favoritgolfresa!

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Avstånd golfbana0 m
Avstånd flygplatsAntalya Airport, 40 km
Närmaste stadAntalya, 45 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.
PassreglerVid resor till Turkiet måste passet vara giltigt i minst 6 månader efter hemresedatumet.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 15.995:-

7 nätter i dubbelrum
all-inclusive
4 greenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon14.3℃

Sueno Golf

Suenos banor tillhör de mest populära inom Beleks stora utbud. Banorna är mjukt böljande parkbanor av bästa kvalitet med separerade hål kantade av väldoftande pinjeträd. ”Pines” är den lite längre banan, med en hel del spektakulära hål och välplacerade vattenhinder. ”Dunes” är något kortare med par 69 men kräver å andra sidan ytterligare precision i slagen. Vad som kännetecknar båda banorna är den vackra parkkaraktären, den fina konditionen och att fairways alltid är böljande, vilket gör att man sällan hittar ett helt plant läge. Hål 9 och 18 på båda banorna är kort och gott magnifika med läckra avslutningar mot svårplacerade greener invid sjön framför klubbhusets terrass med en spektakulär ö-green som kronan på verket. En perfekt avslutning på en mästerlig golfbana.

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Park- och skogsbanor
Banfakta Pines, Par 72 6585 6412 6151 5032
Dunes, Par 69 5811 5643 4821 4084
HCP-gräns 54
Drivingrange Ja, utslag från gräs och matta
Bandesign Bob Hunt/Andrew Craven

Sueno Golf Hotel

Ta hissen! Det är det bästa sättet att ta dig runt på Sueno Golf Hotel. Hotellet är kanske det minsta i hela Belek med endast 174 rum, men det är också ett äkta golfhotell. Här är det nära till allt! På entréplan ligger baren, hotellets restaurang, proshop och reception. En trappa ned hittar du spa, pool, bastu samt caddiemaster. Ta hissen uppåt så kommer du till ditt rum. Efter rundan samlas de flesta i Birdie Bar som är byggd på bryggor ut i vattnet, med utsikt över avslutningshålen. Lobbybaren är samlingspunkten inför middagen. Här sitter du och berättar om dina rundor över en kall dryck. Måltiderna som ingår serveras i den mysiga bufférestaurangen, men här finns även ett mindre à la carte-utbud. Skulle inte detta räcka så har man även tillgång till de sju restauranger som finns på beachhotellet Sueno Deluxe. Sueno Golf Hotel är ett riktigt bra golfhotell för dig som föredrar närheten till allt.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeVid golfbanan
Rum174 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork mm.
FaciliteterInomhuspool, utomhuspool, restauranger, barer, beach club, gym, spa mm.
RestaurangerSueno Golf har 2 restauranger men man har även tillgång till Sueno Deluxe 7 restauranger som ligger 300 meter från Sueno Golf.
WifiPå hotellet finns trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 32

– Golf i Belek del 2

Golfresepodden gästas av Fredrik Hansson, tidigare golfambassadör i Turkiet, även kallad Mr Belek. Fredrik har på nära håll både sett och varit delaktig i Beleks utveckling till ett etablerat golfresmål. Efter mer än 20 år i Turkiet har Fredrik ett gäng intressanta historier att förtälja. Vi får höra en del om familjen Dye, plantering av ljung, tvångsrekryterade juniorer, tvättbrädor, tees på tak, målade fairways och en hel del om bland annat Lykia Links, Sueno och Carya.

Sueno Golf Hotel

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.