Sirene, Belek

Sirene

Spel på 36 hål i unikt golfparadis!

Det finns få golfresmål som Belek inom Europas gränser – här finns massor av golfbanor inom ett koncentrerat område. Detta är verkligen unikt!

Banorna ligger som ett pärlband utmed Medelhavet och var man än vänder blicken så ser man många lyxiga hotell och gröna golfbanor. Det låter som ett paradis för golfare, och vi är beredda att skriva under på detta. Dessutom är kvaliteten på både golf och boende oftast av mycket hög klass. Sirene är inget undantag, här bor man väldigt bra vid stranden och har två alldeles utmärkta golfbanor, Sultan och Pasha i sitt veckopaket.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Avstånd flygplatsAntalya Airport, 40 km
Avstånd golfbana500 m
Närmaste stadAntalya, 45 km
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 15.995:-

7 nätter i dubbelrum
all-inclusive
2 x greenfee på PGA Sultan
2 x greenfee på Pascha
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon28.4℃

Antalya Golf Club

Antalya Golf Club stoltserar med två 18-håls banor av mycket hög klass, Sultan och Pasha. Den mest beryktade av de båda är Sultan som varit värd för ett antal stora turneringar, dessutom är den hemmabana för turkiska PGA. Banan är förhållandevis enkel att gå, och erbjuder en del utmaningar då den är en mästerskapsbana. Sultan karaktäriseras av pinjeskog och en hel del vattenhinder. Avslutningshålet är fantastiskt vacker med det ståtliga klubbhuset som fondvägg till inspelet mot 18:e greenen. Systerbanan Pasha är något enklare än Sultan, den är lite bredare vilket gör det lite enklare från både tee och fairway. Den är även karaktäriserad som pinjeskogsbana men har inte lika mycket vattenhinder som Sultanbanan. Tillsammans utgör kombinationen av Sultan och Pasha en utmärkt kombination för en lyckad golfvecka.

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta PGA Sultan, Par 71/72, 6477 5958 5575 5003
Pascha, Par 72, 5731 5360 4911 4326
Drivingrange Ja, utslag från gräs
Bandesign David Jones

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel har genomgått en renovering och är nu återigen ett av flaggskeppen i Belek. Hotellet håller 5-stjärnig standard och här finns det mesta man kan önska sig under en vistelse i Belek. Hotellbyggnaden ligger nära stranden och dessutom finns här ett stort poolområde. Som sig bör numera på hotellen i Belek så ingår all-inclusive som gäller på hotellet (ej golfklubben), så det är bara att koppla av och njuta av enkelheten. Det finns flertalet restauranger och barer m.m. i den stora hotellanläggningen så man kan variera sina upplevelser om så önskas. Rummen är mycket bra, relativt stora och med balkong. I rummen finns dessutom de flesta av de bekvämligheter man kan önska från ett hotell av Sirenes klass.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägePå stranden i Belek.
Rum426. Alla rum med AC, TV, hårtork, minibar och safe-box.
FaciliteterUtomhuspool, strand, restauranger, barer, spa, tennis, vattensport m.m.
WifiPå hotellet finns trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 22

– Golf i Belek del 1

Golfresepodden gör denna gång nedslag i Turkiets golfmecka Belek. Med hela 11 golfklubbar och betydligt fler golfbanor så blir det två program om Belek. Vi börjar med de lite äldre golfbanorna och försöker även förklara fenomenet Belek som är unikt i Europa. Det blir även middag med snus, en förklaring till var TAT Golf tog vägen, enorma middagsbufféer, ljusspel i hamnen och en genomgång av golfbanorna National, Titanic, Antalya Golf och slutligen Gloria Golf.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.